Usturoi (multe) afrodisiac, și chiar lupta împotriva disfuncției erectile

519

Usturoi (multe) afrodisiac, și chiar lupta împotriva disfuncției erectile

Disfuncția erectilă, adesea numită impotență, este o problemă care afectează mulți bărbați. Deși pentru a evalua acest număr ajunge la aproximativ 500.000 în Portugalia, nu circunscreve în domeniul bărbaților, deoarece afectează, de asemenea, viața sexuală a tovarășilor săi și chiar a colegilor săi, în cazul homosexualilor și bisexualilor. În ultimii ani, știința a găsit o modalitate de a rezolva această disfuncție. A făcut, prin medicamente pe bază de prescripție medicală, care crește nivelul de oxid nitric în organism. Usturoiul, o masă foarte folosită în bucătăria portugheză, relaxează țesuturile musculare din pereții vaselor de sânge ale penisului, facilitând astfel fluxul de sânge și, prin urmare, erecția. Acum, se pare că usturoiul poate face concurența lor, datorită allicin, compușii săi, spun experții. Componente active care facilitează erecția.

Se dovedește că usturoiul reduce colesterolul din sânge

 În plus, previne și reduce formarea plăcilor de aterom, care tind să crească odată cu vârsta. Acest aliment este că, de dragul de respirație ar trebui să fie înghițite pentru momente de intimitate sexuală, este încă antiagregante plaquetário, cum ar fi aspirina. În plus, îmbunătățește și producția de oxid nitric. Aceste acțiuni îmbunătățesc circulația sângelui și facilitează erecția. Din calea nestingherită, sângele poate ajunge mai ușor la penis și, prin detectarea vaselor mai relaxate, datorită oxidului nitric, crește fluxul de sânge în zona genitală a bărbaților. Acest lucru are un efect benefic asupra circulatiei sangelui se raspandeste pe tot corpul, ceva care nu se va întâmpla cu medicamente pentru tratamentul disfuncției erectile. Una dintre componentele acestei mese, care este foarte des folosită în bucătăria portugheză, poate îmbunătăți viața sexuală și poate preveni problemele în viitor. Aflați ce spun studiile științifice prezentate în ultimii ani.

Faptele științifice sunt deja prezentate

În studiile anterioare care au analizat efectul usturoiului asupra sângelui, unii bărbați au explicat că au observat și o îmbunătățire a erecției. Aceste date au condus cercetătorii să demonstreze eficacitatea usturoiului în disfuncția erectilă. Mai multe persoane au fost prezentate la o dieta care a inclus aportul zilnic de trei catei de usturoi. După două săptămâni de formare, două dintre ele au observat deja o îmbunătățire.

Și celălalt, au experimentat deja erecții dimineața, primii câțiva ani. Oamenii de știință nu se îndoiesc. Din ce în ce mai multe dovezi că consumul regulat de usturoi îmbunătățește anumite tipuri de diabet, o posibilă cauză a disfuncției erectile, deoarece dăunează nervilor penisului, făcându-l mai puțin sensibil. În allicină, este o substanță care este eliberată atunci când se taie sau se presează usturoiul. Deci, atunci când doriți să-l includă în feluri de mâncare, preferați-prime și puțin fierte, nu mai mult de 10 minute pentru a obține proprietăți maxime cardiovasculare. În cardilogista Johann Hinrich von Borstel, autorul cărții „Heart: The inside story of our body’s most important organ”, – recomandă consumul zilnic al acestor alimente, ralando și de apă potabilă, pentru a îmbunătăți sănătatea inimii și pentru creșterea libidoului.

Ți-a plăcut sexul cu un gigant?

Dacă răspunsul dvs. este afirmativ, atunci știți că suferă de macrofilia, aportuguesamento cuvintele macrophilia anglo-saxonă, există încă în dicționarul național. Fetiș, în principal legat de bărbații care visează să se simtă picioarele mici ale unei femei, seducătoare și elegantă, are dimensiuni mari, fanteziile sexuale mai des decât ceea ce este departe de a judeca.

Deși nu există studii cantitative ca fenomen, mulți experți internaționali se asigură că există. Unii dintre ei, în declarațiile publice, susțin chiar că mulți bărbați se confruntă cu Internetul și cu noile tehnologii de realitate virtuală pentru a-și satisface fanteziile. Majoritatea se imaginează în situații în care femeile au dimensiunea gorilei King Kong. Un personaj mitic, care a devenit popular în film din 1933 și admiră mii. „Admir sentimentul de pericol că actul sexual al acestor ar fi”, a spus Mark, adept al macrofilia, site-ul Broadly. „Deși, să fie mai mare, Orice ar fi, nu ar fi nici o compasiune față de mine și mă excită. Îmi place ideea puterii de a fi o jucărie sexuală, a ei și de a-mi satisface nevoile sexuale” este justificată.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/serwe116/domains/invaloaredecumparare.com/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326

LĂSAȚI UN MESAJ