Sănătate. Tratează o persoană, nu o boală.

647

Fericirea este în minte, iar mintea depinde de corp – în mintea sănătoasă și în corp. Fericirea noastră depinde de mintea noastră și de corpul nostru. Fără sănătate fizică, nu putem fi complet fericiți și fără sănătate mintală, nu putem fi complet sănătoși. Sănătatea este o stare pozitivă, nu doar lipsa unei boli negative, adică a unei boli. Medicina occidentală tratează boala, boala ca inamicul atacă și care este un contraatac vital. Dar, de fapt, această boală nu este nimic mai mult decât un dezechilibru în armonie cu corpul nostru și mintea noastră. Adevărata vindecare implică restaurarea acest equilíbro și adevărata sănătate înseamnă păstrarea-l.

Tratează o persoană, nu o boală

Yoga înseamnă „conectați”. Este o abordare holistică în toate aspectele vieții: fizică, mentală și spirituală. Yoga vede o persoană ca o combinație întreagă, unică a corpului, minții și sufletului, iar metodele lor duc la armonia corpului-minții-sufletului. „Natura vindecă”, a spus Hippocrates. Există o poveste despre doi medici care au argumentat despre care unul a fost de a vindeca un anumit pacient. Ei au fost în grădina spitalului, sub un măr, când, dintr – o dată, un măr cade dintr-un copac, lovește mai întâi un medic în cap”, spune ea și bate al doilea. Ambii și-au dat seama că, în ciuda ajutorului lor, era mama natură care vindecă bolnavii.

„Natura este un medic pentru toate bolile”, a spus Hippocrates. El a înțeles că nici medicina, în comparație cu capacitatea de auto-energizare a corpului. Orice tip de tratament ajută doar acest proces. Prevenirea este cel mai bun medicament. Nimeni nu neagă că prevenirea bolii este mai bună decât tratarea acesteia. Deci, este mai important să trăim astfel încât să prevenim bolile decât să le tratăm după aceea. Vrem să fim sănătoși și să rămânem sănătoși. Cum? Există 3 puncte importante:

Igienă și curățenie

Există două tipuri de igienă, interne și externe. În general, ne pasă de aspectul nostru exterior, dar nu de interior. Vom lua un duș în fiecare zi și să păstreze corpul relativ curat în afara, dar în același timp, am mâncat atât de mult rahat că intestinele noastre începe să apară conducte de canalizare înfundate. Ne pare rău pentru tine, și da estaimagem teribil, dar nu este puterea de exprimare.

Microbii din organism nu provoacă boli; semne de boală. Sunt prădători-hrăniți cu gunoi. Sunt toxine, gunoi și materie mort în organism, care provoca boli, inclusiv cele mai multe boli majore în lumea occidentală. De ce nu ne pasă de interiorul nostru ca ne pasa de interiorul casei noastre sau masina? Atât casele, cât și mașinile sunt ceva ce putem înlocui întotdeauna. Există o zicală: „Dacă ați pierdut bani-nu a pierdut nimic, dacă ați pierdut de sănătate-ai pierdut ceva, și dacă ați pierdut lumea ta de spirit, atunci ai pierdut totul.” „Sănătatea este bogăția”

Nu putem fi sănătoși fără curățare internă

Dacă suntem curate în interior, nici constipație apanharemos. Vitalitatea provine din resursele energetice ale organismului. Obținem energie din mediul înconjurător: soarele, mâncarea, apa și aerul pe care îl respirăm. Această energie se transformă în energia vitală a corpului, forța vitală care ne ține în viață. Cu cât aveți mai multă vitalitate, cu atât veți fi mai puternici, cu atât mai bine va fi bunăstarea fizică și inspirația pe care o simțiți.

Rezistența la boală este rezultatul curățării și vitalității ideale. Dacă sângele este curat, celulele care se luptă împotriva bolii funcționează liber fără a fi afectate în „cozi pe drumuri” de toxine și impurități. Rezistența este legată de interiorul nostru, iar tratamentul este, de asemenea. Medicina ajută doar la rezistența naturală a corpului. Rezistența depinde, de asemenea, de stilul de viață. Stilul de viață, controlul și sănătos îmbunătățește sănătatea fizică, pace a mintii si fericire. Cu toate acestea, până în prezent, este dificil să se mențină un stil de viață sănătos, dacă luăm în considerare poluarea mediului, presiunea de zi cu zi și lipsa de alimente și băuturi care se hrănesc cu adevărat.

Deci, ce soluție?

Conhecermo noi înșine, responsabilizarmo ne pentru sănătatea noastră, că suntem pe propriile noastre medici. Nu vrei să spui că niciodată nu va fi nevoie de tratament, un medic care este specializat, dar cel puțin mai puțin și mai puțin probabil că se va întâmpla. „Un măr pe zi, nu știe bine ce a fost.” De ce merge la medic pentru că ceea ce putem vindeca noi este mesmso? Sau, chiar mai bine, ceva ce am putea fi prevenite, fără a cheltui timp și bani. Acestea sunt lucruri simple pe care trebuie să le ținem minte.

Dar problema este că nu ne amintim de ei. Chiar și pentru cele mai elementare lucruri, cum ar fi: mânca, respira,… și chiar cred că există artă și știință. Există toate aspectele vieții și trebuie să le păstreze în minte și să le utilizeze în mod corespunzător. Vestea bună este că putem începe astăzi. Aceasta nu este o chestiune de învățare, ci mai degrabă să știm ce ar trebui să facem. Acest lucru este de a face ceea ce este important. Dacă nu învățăm să citim, poate că am pierdut jumătate din viața noastră, dar dacă nu învățați să înotați, putem rămâne într-o zi într-o situație în care ne-am petrecut toată viața. Ceea ce contează este ceea ce facem.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/serwe116/domains/invaloaredecumparare.com/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326

LĂSAȚI UN MESAJ