PinguLingo – preț, comentarii, efecte. Ce conține cartea? De unde o poți cumpăra? Poate fi considerată un succes în domeniu?

6700

PinguLingo – preț, comentarii, efecte. Ce conține cartea? De unde o poți cumpăra? Poate fi considerată un succes în domeniu?A învăța o limbă străină necesită timp și efort. De cele mai multe ori, este nevoie de un profesor care să te ghideze. Vocabular, gramatică, pronunție și conversație sunt elementele pe care trebuie să le stăpânești pentru a vorbi corect o limbă străină. De exemplu, este o necesitate să stăpânești limba engleză în orice domeniu ai lucra. De aceea, trebuie să găsești o modalitate să o înveți cât mai rapid. Poate nu ai reușit să o înveți în timpul școlii cu profesorul de la clasă. Poate mai târziu, cu trecerea timpului, nu ai fost nevoit să o înveți și acum ești pus în situația de a acumula cunoștințe de limba engleză într-un timp foarte scurt. www.PinguLingo.ro

Pentru a veni în ajutorul tău, noi îți propunem o metodă eficientă de învățare a limbii engleze. Este vorba despre PinguLingo. În doar 30 de zile, cu PinguLingo, vei deveni un bun cunoscător al limbii engleze. PinguLingo este soluția ideală pentru învățarea limbii engleze indiferent de vârstă sau nivel. Cu PinguLingo, fiecare lecție este special creată pentru a te ajuta să progresezi. Lexicul este folosit în context pentru a te ajuta să asimilezi fiecare cuvânt foarte rapid. PinguLingo te motivează să înveți zi de zi devenind o adevărată plăcere. Cu PinguLingo, învățarea limbii engleze nu mai este costisitoare și nu trebuie să apelezi la professor și la cursuri care nu îți garantează că vei deveni un bun cunoscător al limbii engleze.

www.PinguLingo.ro Promoția -50%

PinguLingo este o modalitate de a învăța limba engleză simplu și eficient. Poți studia oriunde te afli și când ai timp. Cu PinguLingo, important este să parcurgi lecțiile zilnic, dimineața și seara. După două săptămâni cu PinguLingo, vei observa progresul și vei reuși să porți o conversație în limba engleză fără efort. Dacă în 44 de zile nu vei face progrese evidente cu ajutorul cărții PinguLingo, banii investiți îți vor fi restituiți.

PinguLingo – preț, comentarii, efecte. Ce conține cartea? De unde o poți cumpăra? Poate fi considerată un succes în domeniu?

PinguLingo: Descrierea cărții

Cu PinguLingo, înveți engleza în mai puțin de 4 săptămâni cu minimum de efort. PinguLingo este o carte potrivită pentru orice nivel. Cu PinguLingo, vei conversa cu ușurință în limba engleză. PinguLingo este un întreg pachet cu CD-uri și activități potrivite atât pentru începători cât și pentru avansați.  PinguLingo este o carte cu enunțuri-tip, expresii și cuvinte ce apar frecvent în orice situație de învățare. La sfârșitul cărții, poți găsi răspunsuri pentru fiecare activitate. PinguLingo este o carte de învățare a limbii engleze ce poate fi folosită pentru a-ți însuși cunoștințele de bază, dar și pentru a-ți testa cunoștințele la un nivel intermediar sau avansat. Cu PinguLingo, îți pui la punct cunoștințele de limba engleză asimilând:

 • Gramatica deoarece cartea pune la dispoziție informații cu privire la folosirea timpurilor verbale în context, diferitelor tipuri de articol, adjectiv, adverb, verbe modale și prepoziții.
 • Lexicul cu diferite expresii idiomatice folosite cu multă pricepere în context.
 • Termenii tehnici pentru diferite domenii, folosiți tot în context.
 • Enunțurile-tip ce te ajută pentru a iniția o conversație în limba engleză.

PinguLingo este o carte excelentă pentru a pune bazele învățării limbii engleze. Ea vine la pachet cu un CD pentru a facilita învățarea. PinguLingo este în același timp un manual, un dicționar și o gramatică ce te ajută în pronunția potrivită în stil britanic și american, în asimilarea vocabularului și expresiilor idiomatice și în învățarea regulilor de gramatică pentru orice nivel.

www.PinguLingo.ro Promoția -50%

PinguLingo: Efecte

Cu PinguLingo, invățarea tuturor subtilităților limbii engleze va fi într-un timp cât mai scurt. Eficiența învățării va crește pe zi ce trece. Efectul va fi pe termen lung căci această metodă este extrem de eficientă. Trebuie însă să stabilești ceea ce te motivează. Este vorba de a avansa pe plan profesional sau e doar un hobby ce te mulțumește sufletește. Dacă vrei să dobândești cunoștințe în domeniul tehnic, PinguLingo are efectul așteptat. PinguLingo poate înlocui orice material care te poate ajuta în învățarea limbii engleze, fie o carte de buzunar cu expresii utile folosite în călătorie, fie o carte pentru un examen de admitere sau site-uri cu elemente de gramatică și limbă care să te ajute să faci progrese. Cu 30 de minute pe zi folosind PinguLingo, efectul este cel așteptat; vei progresa atât în arta conversației, cât și la gramatica limbii engleze. Un lucru trebuie să ții minte. Progresul va fi într-un timp cât mai scurt cu efort minim.

PinguLingo: Efecte

PinguLingo: Comentarii pe forum

Sunt foarte multe cărți și programe de învățare a limbii engleze. Dintre toate, PinguLingo este metoda cea mai eficientă. O spun părerile celor care au folosit această metodă. Comentariile prezentate sunt în măsură să te ajute să îți formezi o opinie despre PinguLingo. Iată câteva dintre opiniile de pe forum:

„Cunoștințele mele de engleză erau minime. Regret că nu am învățat în școală, însă cu această metodă de învățare a limbii engleze, am reușit să asimilez multe cunoștințe în timp cât mai scurt. În trecut totul mi s-a părut foarte greu, de aceea am început să învăț engleza de vreo câteva ori, dar, în final, am renunțat. Am descoperit PinguLingo pe internet, am citit descrierea, mi s-a părut interesant și am zis să încerc și eu. După o săptămână, am vazut un progres și am căpătat mai multă încredere în mine. După 30 de zile, pot spune că am un nivel intermediar și pot purta o conversație în limba engleză. Recomand tuturor PinguLingo.”

Ana, 34 ani

Am o vârstă acum și nu credeam că va trebui să mai învăț engleza la vârsta mea, dar mi s-a oferit ocazia unui nou loc de muncă și o cerință obligatorie a fost cunoașterea limbii engleze la nivel mediu. Mi-am spus că trebuie să reușesc, dar nu găseam nicio metodă care să mi se potrivească. Un prieten mi-a recomandat PinguLingo pentru că a încercat și el și a dat rezultate uimitoare. Am achiziționat PinguLingo și în mai puțin de 2 săptămâni, am văzut rezultatele. Acum după 30 de zile, am atins nivelul dorit și vă recomand și vouă PinguLingo.”

Dan, 45 ani

„Sunt student și eram dezamăgit că nu reușesc să învăț engleza căt mai repede la școala. Treceau lunile și eu nu progresam deloc. Învățasem doar lucruri elementare ce țin de gramatică și vocabular. Mama a găsit pe internet această carte și a comandat-o pentru mine. A fost cel mai frumos cadou. Am învățat zi de zi din ea și după o săptămână, eram deja de nivel mediu. După o lună, eram foarte bun la orele de curs. Nota mea la engleză acum este 10. Recomand PinguLingo tuturor!”

Alin, 18 ani

PinguLingo: Preț

Poți învăța limba engleză într-un mod efficient și în cât mai scurt timp, cu o reducere de 50 % din prețul inițial. Cu un cupon special, poți beneficia de această reducere, totul la prețul de 179.99 RON. Acest preț include cea mai eficientă metodă de învățare a limbii engleze, PinguLingo. Comanda este ca și confirmată, dacă nu o anulezi cu 24 de ore înainte.

PinguLingo: Preț

PinguLingo: De unde poți achiziționa cartea?

În prezent, poți găsi o versiune a cărții pe Amazon, în limba rusă, însă poți achiziționa PinguLingo de pe site-ul producătorului. Versiunea în limba română poate fi cumpărată de pe site-ul oficial cu o reducere substanțială de preț. Comandă acum PinguLingo și vei beneficia de o reducere de 50 % cu un cupon special. Această ofertă include PinguLingo, cea mai eficientă metodă de a învăța limba engleză în cel mai scurt timp. În doar 2 săptămâni, vei ajunge la un nivel mediu de cunoaștere a limbii engleze. Cuponul special de reducere este valabil 60 de zile după descărcare.

www.PinguLingo.ro Promoția -50%

PinguLingo: Rezumat

Cu cât citești mai mult într-o limbă străină, cu atât vocabularul tău se va îmbunătăți. Cu PinguLingo, vei reuși să asimilezi cât mai multe cuvinte în limba engleză într-un timp scurt. PinguLingo este o metodă foarte eficientă de a-ți îmbunătăți abilitatea de lectură, învățând și cuvinte noi. Cu PinguLingo, gramatica nu ți se va părea grea și vei reuși să conversezi foarte ușor în limba engleză. Dacă vrei să asimilezi vocabular tehnic din diferite domenii, PinguLingo este soluția optimă. Cu PinguLingo, înveți într-un mod plăcut, de acasă, asimilând cunoștințe în scurt timp. www.PinguLingo.ro


Warning: A non-numeric value encountered in /home/serwe116/domains/invaloaredecumparare.com/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326

26 COMENTARII

 1. Căutam de mult timp o metodă de învățare a limbii engleze. Am încercat mai multe, dar au fost inutile. Un prieten mi-a recomandat PinguLingo și am zis să încerc. După o săptămână, am vazut progresul. Utilizez această metodă de o lună și am atins un nivel mediu în învățarea limbii engleze. Recomand!

 2. Cu PinguLingo, am învățat cuvinte, gramatică și am reușit să port o conversație în engleză. Nu reușisem acest lucru cu nicio altă metodă. Încercați și voi. Merită!

 3. Am găsit această metodă din întâmplare pe net și am zis să încerc. Părerile erau favorabile. În 30 de zile am reușit să ating un nivel intermediar. La școală nu reușisem după ani buni de ore de engleză. PinguLingo este metoda potrivită pentru oricine are 30 de minute în fiecare zi doar pentru a învăța engleză. Încercați și voi!

  • Este într-adevăr incredibilă. La mine a funcționat. Acum vocabularul meu în engleză este mai bogat și mai vast. Regulile de gramatică nu mai sunt o problemă. Conversez în engleză mult mai ușor. Da. E o metodă foarte eficientă. Încearcă și te vei convinge și tu.

  • E foarte eficientă. Am învățat mult în scurt timp. Cuvinte noi, chiar și din domeniul tehnic, gramatică, timpuri verbale, expresii idiomatice, tot. Merită!

  • E o metodă extraordinară. Am mai încercat și altele, dar PinguLingo merită tot, timpul acordat, banii investiți. Eu am atins un nivel avansat cu PinguLingo. E o carte excelentă pentru orice nivel. Recomand cu căldură!

  • Nu sunt de acord cu tine, Camelia. PinguLingo este cea mai eficientă metodă pe care am intâlnit-o. La mine a avut efectul așteptat. După două săptămâni, am atins un nivel intermediar fără ajutorul unui profesor de engleză.

  • Sunt de acord cu Maria. Această carte merită banii și efortul. E nemaipomenită. Am reușit să învăț engleza cu PinguLingo, fără profesor. Sunt acum la un nivel avansat în doar trei săptămâni. E excelentă!

  • Camelia, nu ai dreptate! E cea mai eficientă metodă în cel mai scurt timp. Am învățat engleza fără profesor cu PinguLingo. În 4 săptămâni, sunt la un nivel mediu. Eu care eram începător și nu credeam că voi reuși. Cartea e incredibilă.

 4. Sunt studentă la facultatea de inginerie și aveam nevoie de o carte cu termeni tehnici. Am descoperit PinguLingo. Mi-am îmbunătățit cunoștințele de limba engleză și am învățat termeni noi care m-au ajutat la orele de curs. Merită tot efortul și banii!

 5. La școală nu am reușit să învăț engleza și să ajung la un nivel, măcar intermediar. Cu PinguLingo, pregresele s-au văzut chiar după o săptămână. Noroc de un prieten care mi-a recomandat această carte. Acum am ajuns la un nivel mediu de cunoaștere a limbii engleze și continui să învăț. E uimitor!

 6. Eu nu reușeam să stăpânesc regulile de gramatică. Aveam probleme cu învățarea timpurilor verbale și a verbelor modale. Prietenul meu mi-a recomandat cartea. Nu am avut încredere la început, dar după 2 săptămâni, gramatica limbii engleze îmi era mai clară. Acum folosesc timpul verbal corect în conversație și conversez cu ușurință. Încercați și voi!

 7. Merită cel puțin încercat. Eu am folosit această metodă de învățare a limbii engleze și pentru mine a fost un succes. Am învățat vocabular, chiar și de specialitate, gramatică în context, timpuri verbale, la care aveam unele probleme. După 30 de zile, am reușit să conversez cu multă ușurință. Încearcă și tu pentru a te convinge.

 8. Cartea își merită banii. Cu puțin efort, am reușit să ating un nivel avansat. Gramatica e acum ușoară pentru mine. Vocabularul nu-mi pune probleme. Într-un timp foarte scurt, am făcut progrese mari. PinguLingo nu mai e un secret pentru mine. Acum sunt mai bun cu ajutorul acestei metode.

 9. Toate metodele pe care le-am folosit până la PinguLingo nu au avut niciun succes. Am descoperit acest program întâmplător pe net și mi-am propus să încerc. A fost un succes din prima clipă. După 15 zile, deja am progresat. Încearcă și tu.

 10. La școală mi-a fost mereu greu să învăț regulile gramaticale și, la un moment dat, am renunțat. De curând, am descoperit această metodă care m-a ajutat și engleza nu mi s-a mai părut așa grea. Nu renunțați. Încercați PinguLingo și totul vi se va părea mai ușor.

 11. Am ajuns la o vârstă la care era greu să mai asimilez o limbă străină. Cu PinguLingo, m-am simțit din nou tânăr și cu dorința de a învăța. În mai puțin de 4 săptămâni, am atins un nivel mediu și pot conversa foarte ușor cu oricine în engleză. Nu renunța! Și tu poți!

 12. De mică am avut o pasiune pentru engleză și am învățat foarte ușor. Am testat această metodă, PinguLingo, și mi s-a părut potrivită pentru orice nivel. Le-am recomandat cartea și prietenelor mele. PinguLingo a avut un mare succes. Recomand!

 13. Încă din școală am fost bun la gramatica engleză, însă vocabularul meu a fost restrâns. Cu PinguLingo, am învățat cuvinte noi zilnic și am ajuns ușor la un nivel avansat. După o lună, sunt un bun vorbitor de limba engleză. Recomand tuturor celor care au timp limitat și vor să învețe de acasă.

 14. Nu aveam timp să merg la cursuri de engleză, aveam puțin timp și doream să învăț de acasă. PinguLingo m-a ajutat foarte mult, mai ales că timpul meu era extrem de limitat. Cu efort minim și timp puțin, am reușit, într-o lună, să ating un nivel mediu. PinguLingo e extrem de util.

 15. Nu am niciodată timp din cauza programului meu încărcat și îmi doream, de mult, să învăț engleza. Soția mea mi-a recomandat PinguLingo. După 25 zile, într-un timp foarte scurt, am progresat și am atins un nivel intermediar. A meritat și banii și efortul.

 16. Nu am făcut niciodată progrese mari la engleză, nici în școală, nici în particular. Am descoperit această metodă din întâmplare. Am exersat zilnic timp de 30 de zile și rezultatul a fost uimitor. Pot conversa chiar și cu un vorbitor nativ. PinguLingo e o minune.

 17. Am folosit PinguLingo ca un material auxiliar în afara manualului pentru orele de engleză. Am făcut un progres semnificativ față de colegii mei care studiau doar după manual. În trei săptămâni, am devenit cel mai bun, cu media cea mai mare la engleză. Și tu poți face progrese mari cu PinguLingo.

 18. PinguLingo este metoda optimă dacă dorești un progres mare într-un timp scurt. Am încercat și eu și soția mea această metodă. Rezultatul a fost incredibil după o lună. Stăpânesc gramatica limbii engleze care înainte mi se părea foarte grea, conversez cu soția mea zilnic și progresul este uimitor. Trebuie să încercați și voi.

LĂSAȚI UN MESAJ