Pierde greutate fără a afecta sănătatea

582

Pierde greutate fără a afecta sănătatea

Trebuie să pierdeți câteva kilograme după supraalimentare în ultimele câteva luni? Aflați cum să piardă în greutate, fără a reveni îngrășa. Excesele care au comis în ultimele luni nu sunt înșelătoare: trebuie să pierdeți câteva kilograme. Yara Rodriguez, dietetician, la Clinica New Body din Lisabona, îi dă ajutor.

În primul rând, trebuie spus că presupunerea în această dietă nu este de a face să piardă în greutate cu orice preț, ci mai degrabă să-și ajusteze silueta, sănătoasă și durabilă, astfel încât să nu se întoarcă la grăsime. De fapt, nu are sens să faci restricții nutriționale drastice pentru a pierde în greutate în timp record, pentru că din nou există” de obicei ” kilograme pierdute înapoi și, adesea, „însoțite”. „Dacă a luat unul, doi, cinci sau mai mulți ani pentru a câștiga kilogramele „acele” care sunt atât de deranjante, pentru că motivul este să crezi că în curând le-ar putea pierde?”, întrebările dieteticianului. „Ar trebui să fie conștienți de faptul că postul sau sărind peste mese-este nociv, atât pentru sănătate, Doresc intenții bune: ceea ce, după perioade lungi de timp, fără a mânca tinde să facă complet.

Cu toate acestea, nu puteți controla întotdeauna greutatea fără ajutor

Radicalismul nu este o soluție: eliminarea alimentelor sau reducerea drastică a caloriilor consumate poate da un rezultat rău”, subliniază. Atunci ce soluție? În conformitate cu Yara”, „pierderea în greutate implică, în primul rând, o schimbare a comportamentului”. Cum? „Începeți prin a descoperi prezența excesului de greutate, gândiți-vă la disconfortul pe care îl provoacă, precum și la obiceiurile care au condus la această situație”, subliniază dieteticianul. După, ” utilizați bunul simț, trage un plan cu obiective realiste și etape și de a găsi motivația pe care le lipsește pentru a începe și să mențină procesul.” Cu atât mai inspiratoare și reale în notificarea broasca stil de viață. După cum subliniază Yara, „dieta cu scopul de a pierde în greutate, în câteva zile, nu ar trebui să fie niciodată Prima ta alegere”. O alternativă? „Faceți acest lucru treptat și fără radicalismos”. Pentru a face acest lucru, un dietetician specifică următoarele reguli: Dieta în care doriți să atingeți obiectivul „rapid” ar trebui să fie în alimente „sănătoase” și să excludeți afirmațiile „desaconselhados” (brânzeturi grase, cârnați, alcool, băuturi răcoritoare, biscuiți, înghețată, ciocolată, prăjituri, etc.). De asemenea, ar trebui să includă cantitatea de proteine (pește, carne, leguminoase) și grăsimi. Preferința ar trebui să se întindă pe uleiul de măsline, care însoțește bine legumele. În produsele alimentare intermediare, ar trebui să alegeți fructe sau iaurt.

Există de mai multe ori și în cantități mai mici

 „Primele măsuri pentru corectarea greutății se aplică reducerea aportului caloric zilnic. În plus, intervalul dintre mese ar trebui să varieze în funcție de timpul de digestie al fiecărei persoane și de alimentele consumate, dar nu trebuie să depășească, în medie, trei ore. Ceea ce este important este să mănânci înainte de a simți foamea.

Alege produse: „Dieta în care doriți să atingeți obiectivul „rapid” ar trebui să fie în alimente „sănătoase” și să excludeți afirmațiile ” desaconselhados „(brânzeturi grase, cârnați, alcool, băuturi răcoritoare, biscuiți, înghețată, ciocolată, prăjituri, etc.). De asemenea, ar trebui să includă cantitatea de proteine (pește, carne, leguminoase) și grăsimi. Preferința ar trebui să se întindă pe uleiul de măsline, care însoțește bine legumele. În produsele alimentare intermediare, ar trebui să alegeți fructe sau iaurt.

Nutriționistul Yara Rodriguez a identificat un plan de masă adaptate la 7 zile pe săptămână, subliniind, comunica doar un exemplu care poate fi urmat. Alte alternative pot fi găsite, în funcție de profilul și nevoile fiecărei persoane. După trezire: 1 cană de apă (de preferință apă caldă câteva picături de lămâie).

În timpul meselor, trebuie evitate grijile!

– Utilizați condiment. Puteți folosi condimente și condimente pentru a face feluri de mâncare mai plăcute. Zahărul este foarte caloric și nu conține substanțe vitale, ca și alte alimente. Din acest motiv, nu este complet recomandat la început. Pe zahăr ar trebui să fie, de asemenea, înțeles caramel, ciocolata, produse de patiserie cu smântână și alte dulciuri. Ceea ce nu poate fi mâncat crud, ar trebui să fie pregătite pentru a deteriora cât mai puțin din valoarea lor nutritivă posibil. Asta este, nu ar trebui să fie gătite prea nu se fierbe, fiind de preferat de gătit aburit, stins sau copt.

– În timpul meselor, trebuie evitate grijile! Locul de muncă, probleme, livrare de presă, TV, telefon, emoție sau spectacole, educaționale nu se potrivesc în timp ce mănâncă. O masă plină de har și o conversație plăcută contribuie la crearea unei atmosfere relaxante. Nutriționistul Yara Rodriguez a identificat un plan de masă adaptate la 7 zile pe săptămână, subliniind, comunica doar un exemplu care poate fi urmat. Alte alternative pot fi găsite, în funcție de profilul și nevoile fiecărei persoane.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/serwe116/domains/invaloaredecumparare.com/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326

LĂSAȚI UN MESAJ