Piele frumoasă: obiceiuri proaste care trebuie îndepărtate până la 30

545

Vedeți ce obiceiuri trebuie să renunțe pentru a face pielea radiantă

Dacă credeți că soarele arde pur și simplu pielea, înșelați. De fapt, 90% din modul în care pielea îmbătrânește reduce expunerea la soare. Există două tipuri de radiații ultraviolete, UVA și UVB, și este necesar să se protejeze pielea de ambele. Razele UVB sunt ‘răufăcători’ responsabil pentru escaldões, decolorare și cancer de piele, și este că SPF ne protejează. Razele UVA sunt considerate chiar mai periculoase, deoarece penetrează pielea mai adânc, provocând daune pe termen lung, cum ar fi ridurile, căderea și distrugerea colagenului, precum și cancerul de piele. Ele pot pătrunde nori și sticlă, adică de aceea ar trebui să folosim protecția solară în fiecare zi, în special una care are un factor de protecție împotriva UVA 3 sau mai mare. Dacă o casă de 20 de încercări și erori, trebuie să existe o certitudine până la 30.

Dormi cu machiaj. Jumping procedura de curățare poate fi tentant, mai ales atunci când suntem prea obosit. Cu toate acestea, consecințele nu merită (la fel). Spălați-vă fața la sfârșitul zilei, este important pentru a elimina toate machiaj, grăsime, murdărie și murdărie care se acumulează în piele. Săriți peste acest pas poate duce la acnee, iritarea pielii și plictisitoare.

Uitând zonele gâtului și decolteului

Zonele gâtului și gâtului au pielea mai sensibilă și mai subțire, astfel încât acestea sunt mai predispuse la deteriorare și îmbătrânire prematură. Asigurați-vă că răsfață modul în care face cu fața, inclusiv-în procesul de curățare și peeling, și prin aplicarea serului său preferat. Dacă aveți creme specifice acestor zone sunt, de asemenea, binevenite.

Utilizarea machiajului greu. Există timp și loc pentru tot. Acestea fiind spuse, elementele de bază, brokeri și post acoperire mare nu ar trebui să fie o parte din ziua ta pe zi. De fapt, este posibil pentru a realiza o frumusete vizuala cu mai multe produse impecabile, cum ar fi, de exemplu, un ruj bun, un palet de fard de pleoape versatil și un hidratant cu culoare. Încercați să vă reduceți rutina zilnică la trei sau, maximum patru produse care vă vor permite pielea să respire.

Nu schimba de zi cu zi de îngrijire. Chiar dacă tipul de piele este determinat în principal de genetică, totul, de la sezon la Miercuri și hormoni, vă poate afecta pielea. Deci, dacă aveți pielea grasă în acest moment, aceasta nu poate fi realitatea dvs. după un timp. Verificați starea și starea pielii la fiecare șase luni pentru a verifica dacă trebuie să adăugați (sau să eliminați) ceva în viața voastră.

Nu am dormit prea mult.

„Somnul frumuseții” este mult mai mult decât o frază populară. Lipsa de odihnă poate duce la dezechilibre, piele, și, prin urmare, roșeață și apariția de puncte negre. Opt ore de somn este ideal, dar dacă este – „bufnita”, încercați să dormi cel puțin șase. S-au vorbit multe despre vaccinare și faptul că mulți vor fi împotriva procedurii. Cu toate acestea, nu ne-am așteptat ca Organizația Mondială a Sănătății să numească „anti-vaccin” ca cea mai mare amenințare la adresa sănătății globale până în 2019. Asta s-a întâmplat.

În ultimele decenii, datorită creșterii așa-numitelor „anti-vaccin”

În fiecare an, OMS publică lista celor mai mari 10 amenințări și, de data aceasta (și pentru prima dată), aceasta a apărut în partea de sus. „Dacă acoperirea cu vaccinare este mai bună, mai mult de o jumătate de milion de decese ar putea fi prevenite”, a declarat entitățile, citând că sistemul de vaccinuri a fost prevenit, anual, între două și trei milioane de decese. „Satisfacția, inconvenientul de acces și încrederea slabă” au fost numite trei motive principale pentru care oamenii nu recurg la vaccinare. În SUA, de exemplu, de asemenea, de multe ori, presupuse probleme religioase sau chiar convingerea că vaccinurile duc la autism. Când aceasta este ultima scuză, Centers for Disease Control, a venit să afirme că nu există nici o legătură între Termenii ambele. Atunci când alegerea nu este vaccinat, va „amenință să inverseze progresele înregistrate în sensul de control al bolilor prevenite prin vaccinuri”, spune OMS. În ultimele decenii, datorită creșterii așa-numitelor „anti-vaccin, bolile care, dacă au fost considerate, practic, au dispărut în țările dezvoltate, cum ar fi poliomielita sau rujeola, au început să facă-dacă ați observat.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/serwe116/domains/invaloaredecumparare.com/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326

LĂSAȚI UN MESAJ