Piele frumoasă la orice vârstă

542

5 pași pentru a vă menține pielea frumoasă și pentru a evita îmbătrânirea prematură:

 Au un ritual de curățare facială de zi cu zi, dimineața și seara, nu chiar maquilhe. Scopul curățării este de a elimina deșeurile de dimineață să se rupă prin piele peste noapte și să se pregătească pentru hidratare. Curățarea seara ajută pielea să respire, eliberând-o de machiaj și poluare. Aplicarea cremei pe zi după curățare dimineața și seara este mai hrănitoare. Crema hidratanta pentru a utiliza, tipul, starea și vârsta pielii, determina formula de a utiliza, dar gesturile nu se schimba.  Utilizați protecție solară de cel puțin 30 de fețe și zone mai predispuse la gât, decolteu și mâini-365 de zile pe an. Nu fuma. Urmați o dietă sănătoasă. Pielea este cel mai mare organ al corpului și scutul de protecție al perfecțiunii, dar pentru că misiunea sa este întotdeauna de succes, aveți nevoie de ajutor. Aflați cum să trateze pielea lui, și ce produse de îngrijire sunt potrivite pentru fiecare vârstă. Ca și restul corpului, precum și pielea acuză semnele de timp, stilul de viață și îngrijirea medicală care primește (sau nu). Fiecare etapă a vieții, reprezintă o nouă provocare. Aflați cum să vă păstrați pielea frumoasă, oferindu-vă ceea ce aveți cu adevărat nevoie.

Piele frumoasă la vârsta de 25 de ani: amânați primele riduri

Primele semne de timp-ridurile faciale pot apărea încă din 25 de ani și reprezintă mai multe motive pentru a pune în produsele cosmetice anti-age, în special cu ajutorul antioxidanților. O zonă care necesită o atenție deosebită este în jurul ochilor, unde pielea este mai subțire și mai sensibilă decât restul feței. Nu aplicați un hidratant în această zonă, alegeți o cremă specifică care se poate răspândi cu aplicatorul în sine sau cu degetul inelului, făcând mici atingeri pe piele, de la colțul exterior până la ochiul interior. Pentru curățarea feței ar trebui să aleagă neutru și calm, care nu modifică pH-ul pielii, iar acest gras alege creme hidratante, lichide sau ulei gratuit. Peeling săptămânal va promova regenerarea pielii, ajută la menținerea pielii frumoase. Alte soluții: Microdermabraziunea, care utilizează jeturi cu particule de aluminiu, are un efect de exfoliere și permite tratarea ridurilor fine și a semnelor de acnee, la fel ca boala inflamatorie a glandelor sebacee, care se poate manifesta la această vârstă. Unele tipuri de peeling sunt, de asemenea, specificate.

Piele frumoasă până la 35 de ani): creșterea densității pielii

Pe ultima barieră în 30, organismul ajunge la maturitate și procesele de reînnoire a celulelor tind să încetinească treptat. Ridurile sunt stabilite, sagging începe să facă-simt, și pot apărea, de asemenea, pete pe piele, din cauza modificărilor hormonale, sarcina, de exemplu. Linia de fund: pentru a păstra frumusețea pielii, trebuie să alegeți aliați buni și îngrijire specială. Formula trebuie să corespundă agenți nutritive și emoliente, colagenul sau elastina și active anti-age, ca alfahidroxiácidos (cunoscut sub numele de AHAs sau fructe acide, care contribuie la regenerarea celulara si sinteza de colagen), acizi de fructe sau de vitamina C (de asemenea, cunoscut sub numele de acid ascorbic, sunt folosite de imbatranire de îngrijire a pielii împotriva radicalilor liberi, regenerează și minimizarea ridurilor). Pentru a proteja împotriva soarelui nu trebuie să fie uitate, și peste noapte pot fi întărite cu crema de protecție împotriva petelor, dacă este necesar, sau zerul este bogat in antioxidanti. Peelingul feței ajută la îndepărtarea celulelor moarte și promovează penetrarea produselor cosmetice. Faceți – o o dată pe săptămână, de preferință peste noapte și aplicați o cremă nutritivă antirrugas care va acționa în profunzime. Alte soluții: În soluții chimice posibile riduri faciale, la curent cu procedurile care vizează furnizarea de itamine și antioxidanți în piele, care vă permit să crească luminozitatea feței.

Piele frumoasă la 45 de ani: ridurile adânci se blochează

Modificările hormonale ale caracteristicilor acestei etape-menopauza și tulburările în producția de estrogen-apar pe piele, făcându-l mai uscat și mai fragil. În acest stadiu, cremele au o textura mai groasă și mai bogată deja pentru a depăși eșecurile în hidratarea pielii. În cadrul acestuia se pot găsi ingrediente, cum ar fi derivați De vitamina k, este recunoscut pentru proprietățile antirrugas și protecție împotriva petelor, antioxidanti si alfahidroxiácidos (cunoscut sub numele de AHAs sau ca acizi de fructe, contribuie la regenerarea celulara si sinteza de colagen), în concentrații mult mai mari. În plus față de zona ochilor, conturul buzelor începe în identificarea pierderii densității pielii și a ridurilor. Există soluții cosmetice, bogate in colagen care intaresc pielea în această zonă și dau un aspect mai lină și mai ferm. Folosi ulei facial-aceasta este o opțiune bună pentru a combate uscarea fetei, și se aplică periodic, masca hidratanta permite principiile pătrunde mai adânc în piele, pentru a hrăni, Pentru a lasa pielea frumoasa se poate aplica încă de la „tratament”: un tratament mai intens, ceea ce implică utilizarea серума sau cremă bogată în active în termen de o lună, de 2-3 ori pe an. Alte soluții: Tratamente care apeleaza la lumina pulsata sunt utile pentru a elimina anumite tipuri de pete și frecvențe radio vă permite să stimuleze producția de colagen si elastina necesare pentru a menține elasticitatea.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/serwe116/domains/invaloaredecumparare.com/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326

LĂSAȚI UN MESAJ