Mosquitron – acțiune, efect, feedback-ul, ca să se bucure de cât de repede aduce rezultate?

1171

Ce este și la ce servește aparatul Mosquitron?

Ce este și la ce servește aparatul Mosquitron?După un mare succes noștri Capcane de Lumină de Aspirație Insectivoro (de asemenea, în vânzare pe site-ul nostru), ne putem lansa într-o Mosquitron romania Cri-Cri Moon. Cu aceeași performanță a modelului tradițional, este o italiană design decorativ are un puternic lampa UV 32W complet trase de protecție transparent, flexibil și durabil. Prin urmare, în plus față de a fi mai rezistente față de expunere, care pot izbucni bec, Mosquitron se poate utiliza numai în aer liber, chiar și în ploaie. Ventilator/elice, care suge de insecte în interiorul capcane, tace și complet în condiții de siguranță, chiar dacă encostarmos nostru degetul la întâmplare. Becul simuleaza lumina soarelui reflectată de apă (în cazul în care tantarii le place adaugă ouăle lor). Mosquitron amazon include zona de liber până la 450м2. Vă rugăm să rețineți că acest model funcționează doar pe 220 de Volți. Nu lasa ca tantarii sunt morți de clienți și deteriorarea produselor. www.Mosquitron.promotion.ro

Termen de Livrare: 2 zile lucrătoare + Timpul de Livrare dupa confirmarea platii.

Mai multe informații despre acest produs:

Conceptul său este simplu și eficient. După ce a atrage бессона și alte insecte zburătoare cu lampa UV, ventilator suge de insecte și de Mosquitron romania a ține țânțarii în interiorul interior de teren, în cazul în care el va muri în decurs de 1 oră pentru deshidratare. Întreținerea este simplă, recomandând curățați tava dată pe săptămână (pur și simplu trageți și rotiți la groapa de gunoi), rezultând într-o Mosquitron funcționează 24 de ore pe zi. Produsul corespunde standardelor de calitate ISO9001, la fel cum se face în Italia, sub cele mai stricte standarde europene și internaționale.

Mosquitron amazon poate fi instalat sub orice suprafață plană (balcon, frigider, rafturi, etc.) sau agățat pe perete (accesoriu comercializat separat până când nu este disponibil pe stoc e loc). Scopuri comerciale sau de uz industrial, specifica, a pune la o înălțime de 1,5 până la 3 metri, la rafala de vânt și de alte surse de lumină foarte puternică (alte surse de lumină pot Mosquitron reduce eficacitatea acestuia, inclusiv lumina soarelui). În cazul în care utilizarea ei în grădină, vă recomandăm să lăsați-l pe podea, pentru a prinde un țânțar, ca Aedes Aegypti transmițător Dengue, care, de obicei, zboară următorii sa de sex.

www.Mosquitron.ro -50% Promotion!

Mosquitron romania, în conformitate cu normele monitoriza starea de sănătate, de interior, în industria alimentară, pentru că are protecție de aschiere pentru corpuri de iluminat.

Se recomandă, că ea va rămâne mereu în contact, locul de Mosquitron muncă 24 de ore pe zi.

6 luni garanție împotriva unui defect de fabricație (90 de zile de garanție, cool + 90 de zile, dreptul contractual).

Fugi de falsuri ieftine din China. Mosquitron amazon folosesc numai elementele primei linii. Calitatea și originea corpuri de iluminat au o importanță crucială pentru eficiența produsului, deoarece lumina ultravioleta nu este vizibil sa ochilor omului, și numai lămpi de calitate a emite lumină cu o frecvență de definit pentru a atrage muștele, besson și alte insecte zburătoare.

Cum să utilizați produsul Mosquitron, pentru a verifica cum este mai bine?

Este recomandat pentru a schimba becurile la fiecare 12 luni pentru o eficiență maximă.

Principalii clienti: brutării, magazine, carne de magazine, industria alimentară, cafenele, supermarket-uri, restaurante, balcoane, case, etc….

Noastră Mosquitron pareri nu utilizează otravă, nu polueaza, nu produce un șoc nu este liberă mirosurile neplacute, este absolut sigur pentru oameni și animale de companie.

A ventoinha/hélice que suga o inseto para dentro da armadilha é silenciosa e Mosquitron totalmente segura, mesmo se encostarmos nosso dedo acidentalmente, pois é fabricada de material emborrachado macio e gira em velocidade baixa.

Tantarii sunt Mosquitron pareri mici insecte care trăiesc alături de noi și pot afecta în mod negativ de așteptare și chiar de sănătate a omului. Există multe modalități de a vă proteja de tantari. Poate fi unguente, spray-uri, fumigadores, dar și cea mai eficientă metodă de combatere a insectelor lampa impotriva tantarilor. Acest dispozitiv nu este doar o Mosquitron pentru insecte, dar, de asemenea, și o sursă de iluminat. Corpuri de iluminat, instalate în exterior și în interior, au diferite razele de acțiune și caracteristici suplimentare pentru accesorii.

Construcția dispozitiv simplu de instalat, pentru a distruge țânțari, musculițe, de muște și

alte Mosquitron pareri insecte zburătoare, în casă și în afara acestuia. Lampa este foarte simplu de utilizat, nu conține droguri toxice, de aceea este sigur și inofensiv pentru sănătatea oamenilor. Designul corpului de iluminat este compus din diode emițătoare de lumină și de plase speciale, prin care o mică tensiune de curent electric este trecut. Un Mosquitron pareri țânțar, intrând pe grila, va fi distrus instantaneu lanț. Scoateți lampa de asemenea, nu prezintă dificultate, speciale: trebuie să deconectați aparatul de la rețeaua electrică și curățați abajur mecanic.

Cum să utilizați produsul Mosquitron, pentru a verifica cum este mai bine?Principiul de funcționare

Sarcina corpului de iluminat este de a distruge insectele. După Mosquitron formă, seamănă cu o lanterna sau un bec. Becuri cu LED-uri, integrate produc ultraviolete de lumină, deosebită, care distinge numai una din insecte. Lumina acționează pe ea, ca pe o momeală. În partea de sus a lămpii este de plasă sau o grila de sub actiunea curentului electric. În jurul grilei este din plastic de protecție cost. Tantarii reacționează la Mosquitron pareri lumină și zboară în direcția lui. Venind de la rețea, de descărcare de gestiune curent electric, se realizează și moare. De descărcare de gestiune greutate suficient pentru a distruge insectele.

Aplicarea corectă a Mosquitron cu respectarea securitate

Există două tipuri de uv lămpi, deosebindu-se în modul de acțiune și performanță.:

cu radiații ultraviolete de lumină, este un tip de corpuri de Mosquitron iluminat, bazat pe distrugerea insectelor www.Mosquitron.promotion.ro

acțiunea curentului electric. Lampa impotriva tantarilor au un randament ridicat, atunci când faceți clic pe o Mosquitron test grilă, insecte mor instantaneu. Siguranța și lipsa de miros oferă posibilitatea de a pentru a utiliza aparatul în limitele locului de trai. Este absolut inofensiv pentru om;

cu ajutorul impermeabilizare – spre deosebire de cel precedent, este destinat numai pentru a respinge tantari. Funcționează pe principiul fumigador. Corpuri de iluminat folosesc repellent respingător puternice.

Corpuri de iluminat, produse diferă între ele prin design, Mosquitron catena mărime, raza de acțiune. Atunci când alegeți un dispozitiv, trebuie să ia în considerare condițiile în care bec va fi amplasat. Pentru mari spații închise, lampa cu o suprafata de acoperire trebuie să fie achiziționate. Pe stradă, se aplică mai multe lanterne simultan, prin plasarea lor de-a lungul perimetrului. Nu uitați declarație, nu uitați să-l examineze, înainte de a utiliza aparatul.

Salvați lampa într-o cutie, pune cablul de Mosquitron test alimentare în partea de lampa, dar nu implică. Curățați aparatul numai cu o cârpă uscată sau o perie.

www.Mosquitron.ro -50% Promotion!

Măsuri de precauție:

 • Nu lăsați apă în rețelele electrice. Dacă se întâmplă acest lucru, opriți aparatul și apoi ștergeți;
 • Nu atingeți lampa;
 • Țineți copiii și animalele departe de Mosquitron aparat.
 • varietate de becuri
 • Există corpuri de iluminat mosquiteiras, care pot fi folosite nu numai în aer liber, dar și acasă.
 • Iată câteva tipuri de lămpi de țânțari și ale tantarilor.

Terminator

A produs mai Mosquitron catena multe modele de la I până la V:

„Terminator – I” – este conectat la rețeaua electrică, aria de acoperire de 30 m2. Costul de 700 de ruble;

„Terminator II” – este conectat la rețeaua electrică, aria de acoperire este de Mosquitron test 60 m2. Valoarea de 1000 ron. Principalul dezavantaj este că nu există nici o protecție împotriva apei. Nu este recomandat pentru a instala în stare umedă;

„Terminator – III” – Mosquitron funcționează în rețeaua electrică și de pe baterii. Costul este de 1300 de ruble;

„Terminator – IV” – funcționează în rețeaua electrică și a bateriei, cu o suprafață de 60 m2, cazare încredere, protecție împotriva umezelii și un design elegant. Costul de 1600-1700 ron;

„Terminator – V” – un dispozitiv cu Mosquitron catena radiații puternic, potrivit pentru toate tipurile de insecte zburătoare. Din cauza lipsei de козырька, nu se recomandă instalarea în locuri în aer liber. Costul este de la 3000 la 4000 de ruble.

Cum Mosquitron respinge insectele nedorite?

Toate modele de mai sus sunt utilizate în condiții de stradă.

Există mai multe tipuri. Sursa de energie – panouri solare, dar există opțiuni pentru a vă conecta la rețeaua electrică. Se poate pune sau agățată pe stradă cu un inel de Mosquitron pret pe corp. Încărcați complet felinar și puneți-l în poziția normală de iluminat” sau „distrugerea insectelor”. Atunci când acesta devine întuneric, lampa se va aprinde automat. Există posibilitatea de a dezactiva complet.

Foarte asemănătoare cu felinarele din fier forjat. Setul include bare pentru instalare în sol.

Cum Mosquitron respinge insectele nedorite?Funcționează cu Mosquitron panouri solare și rețeaua electrică are alb și ultraviolete

Led-urile. Comutarea se face în modul manual. Designul amintește de iluminat stradal. Sigur, protejat de umiditate. În funcție de model, aria de acoperire ajunge până la 100 de metri pătrați. m este utilizat pe strada. 4 moduri de iluminare; greutate redusa; lipsa Mosquitron pret de zgomot; eficiența; este inofensiv pentru oameni și animale; de autonomie.

Repellent Mosquito Stop Lantern

Un bun mijloc de protecție de încredere de la vizitatori, și nu oferă pe stradă. Se pare, lanternă, în interiorul căruia se află o lumânare cu Mosquitron pret un respingător. Zona de expunere este de 20 m2. O placă suficient pentru 4 ore de funcționare continuă. Este foarte convenabil, atunci când te duci la natura sau la pescuit. Nu are nevoie de rețeaua electrică și de viață a bateriei.

Insecte lupta: lampa cu mâinile lor

Pentru a crea o lampa pentru a proteja de insecte zburătoare, o mulțime de trucuri nu este necesară. Pregătiți un mic ventilator, de tipul celor instalate în blocuri de sistem. Cu Mosquitron pret ajutorul ventilatorului de aer de ieșire este folosit ca o descărcare de gestiune curent. Pentru o sursă de lumină, puteți utiliza orice Mosquitron dispozitiv care emite lumina. Combina aceste lucruri pur și simplu redă soluții originale pentru a respinge tantari.

La conectarea ventilatorului la ventilator, acesta creează un flux de aer, care va permite insecte au intrat în cameră. Ei pur și simplu vor fi executate. Adăugând un mic sac de tifon la ventilator, sa ne-o Mosquitron pret, în cazul în care insecte zburătoare se vor aduna împreună. De asemenea, puteți folosi banda de mascare, în care țânțarii și alte nedorite oaspeții vor agăța. www.Mosquitron.promotion.ro

Avantajele și dezavantajele utilizării lămpilor repellente

Exploreaza argumente pro și contra dispozitiv Mosquitron și citi recenzii de utilizator

Avantajele principale ale corpurilor de iluminat de tantari:

 • aceste dispozitive sunt capabile nu numai de a reflecta, dar și de a distruge insecte;
 • un grad ridicat de leziuni;
 • munca uv lampa nu are Mosquitron forum efecte nocive asupra mediului și sănătății umane;
 • nu emana mirosuri toxice în atmosferă;
 • unele dispozitive sunt complet autonome, ceea ce este foarte convenabil în utilizare a aparatului. În prezența baterii, aparatul se încarcă direct de la razele soarelui, pentru a în mod liber;
 • zonă mare de acoperire;
 • posibilitatea de a utiliza atât pe stradă cât și în casă;
 • de dimensiuni mici dispozitive vă permit să-l ușor de Mosquitron transportat;
 • design atractiv;
 • Uitam ca ghid de utilizare și o atitudine grijulie, lampa poate dura ani de zile;
 • lampa impotriva tantarilor nu provoacă reacții alergice;

Corpuri de iluminat pot fi simultan dispozitivul de iluminare în întuneric, și un dispozitiv pentru distrugerea insectelor.

www.Mosquitron.ro -50% Promotion!

Cu toate acestea, corpuri de Mosquitron forum iluminat, bazate pe principiul de radiații ultraviolete folosind o rețea cu fir au, de asemenea, dezavantaje:

astfel de dispozitive sunt ineficiente în timpul zilei;

la cea mai mică în contact cu o lampă, veți obține o lovitură ușoară șoc;

necesitatea de a monitoriza prezența umidității în Mosquitron grilă. Utilizați-le numai în spații uscate și sub acoperire;

pentru un rezultat bun trebuie să cumpere o varietate de instrumente;

nu dă un rezultat de 100%. Nu garantează că o insectă nu reacționează la persoane;

Curățarea Mosquitron forum periodică design de lămpi împotriva insectelor distruse necesar.

Comentarii de la cititorii nostri

Puteți lăsa o recenzie despre utilizarea de lămpi de țânțari în comentariile articolului, ei Mosquitron vor fi utile pentru alți cititori!

Alexei, de 36 de ani, Ivanovo

„Acum am în casa mea, în special. Fratele meu mi-a dat lampa Mosquitron forum plasă de sărbătoare, sub numele de „Terminator”. Agatat la intrarea în casă. Nu se întâmplă nimic. Muscatura, ca și mai înainte. Eu chiar nu știu ce să fac. „

Svetlana și Victor. Pm, Stavropol

Exploreaza argumente pro și contra dispozitiv Mosquitron și citi recenzii de utilizator„Vrem mândrește cu Mosquitron noua noastră achiziție – Stop Mosquito Lantern de insecte. Am văzut pe Internet și imediat vă rugăm. De multe ori, pescuit, stau toată noaptea. Acum nu ne temem de nici o creatura mica, zboară. Într-un sac, ocupă puțin spațiu, dar el acționează instantaneu. Tantarii nu-l deranjează. Pescuit-este o placere. Acum, fără ea oriunde. Vom lua mereu la cabana lor de vara. Cumpara, nu vei regreta. „

Marina, 29 de ani

„Patru ani în urmă, trei lămpi de tantari au fost Mosquitron forum cumpărate. Ele sunt frumoase. Aceasta se numește ThermaCell Lanterna pe baterii solare. Ne-am stabilit sub struguri. Acum puteți fi siguri. Tantari nu ajung. Arata foarte punct de vedere estetic „.

Natalia P, Tula

„A cumparat recent un corp de iluminat cabana de vară de țânțari Scathach. Sunt foarte mulțumit de achiziție. Acum suntem liberi în curtea interioară și insectele nu împiedică. La cabana lor de vara este situat în apropiere de laguna, așa că țânțarii sunt mereu aglomerate Mosquitron în timpul verii. Rezultatul pe fata. Cumpara un lucru de neînlocuit „.

Matvey și Olga, Belgorod


Warning: A non-numeric value encountered in /home/serwe116/domains/invaloaredecumparare.com/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326

LĂSAȚI UN MESAJ