Marele dușman al răspunsului sexual al bărbaților

524

Pierderea unei erecții înseamnă în continuare pierderea masculinității, a puterii, a încrederii în sine și a stima de sine. Dar se întâmplă și asta e tot. Un eșec blestemat și teribil, o disfuncție care poate fi doar casual. Și frica vine după

În ciuda transformărilor profunde la nivelul genului, funcția erectilă rămâne un aspect sensibil și o mare importanță în masculinitate. Pierderea unei erecții înseamnă în continuare pierderea masculinității, a puterii, a încrederii în sine și a stima de sine. Bărbații, în special cei tineri, pot comenta cu ușurință între ei despre partenerii sexuali care au avut deja, cât de mult și ce, dar niciodată, niciodată! – despre pierderea erecției care a supraviețuit în noaptea precedentă sau cu câteva luni în urmă. Dar se întâmplă și asta e tot. Un eșec blestemat și teribil, o disfuncție care poate fi doar casual. Și frica vine după.

Erecția implică relaxare

Erecția este un mecanism complex și interesant. Un număr de structuri, se sugerează că, dacă obțineți o relaxare a fibrelor musculare ale penisului și permiteți acest lucru să se umple cu sânge. Deoarece penisul este într-o stare de erecție, acesta este penisul în relaxare. Nu m-am înșelat, e la fel. În erecție sunt implicate venele, arterele, sistemul nervos, corpurile cavernoase, reacțiile chimice, nucleele hipotalâmicos, hipocampus, neocortex, și pentru a provoca stimuli senzoriali sau cognitivi necesari. Dar nu întotdeauna. Erecția poate fi, de asemenea, spontană, nu erotică, adică cele care se întâmplă noaptea sau dimineața la trezire. Și asta nu înseamnă că o persoană este plin de dorinta sau excitare. Aceste erecții sunt cauzate de mecanismele automate de origine a creierului și au o anumită funcție. Apar în timpul somnului, în fiecare noapte, în 3 sau 4 perioade de 20-30 de minute fiecare, și funcția sa de oxigen și de a hrani celulele țesutului corpii cavernosi, și, prin urmare, foarte importante pentru sănătatea penisului. Dar când există un stimul erotic, o erecție se poate întâmpla în câteva secunde, iar o persoană este gata pentru activitate sexuală. Cu toate acestea, în aceleași câteva secunde, erecția poate pierde și ea. Și pot exista motive diferite, dar există unul pe care vreau să-l subliniez aici. Frica.

Să ne uităm la câteva situații în care frica ia un rol major:

1-actul sexual într-un loc cu puțină intimitate sau chiar în locuri publice. Poate în mașină, pe plajă, în mijlocul șinei în munți sau pe scări. O componentă de erotic și excitare de a avea sex în spațiul public poate duce la frica care vine riscul de a fi prins și surpriza poate fi un alt: erectie pierdut. Și cu atrapalhação, s-ar putea să nu se întoarcă.

Frica este un mare dușman al reacției sexuale. Poate interfera cu erecția, dar ejacularea și orgasmul. Poate teama de eșec, teama de a nu avea un loc de muncă bun, teama de a nu vă rog. Acei câțiva tipi, frica de blocare. Ceea ce este fundamental este teama de a nu satisface un partener. Această teamă este un gigant „Borey”, care pune la îndoială competența unui bărbat sexual și îi amenință masculinitatea. Teama de a nu fi un bun partener sexual.

Ciclul de alarmă

Frica este transformată într-un răspuns de anxietate. Totul începe cu gânduri obsesive, involuntare, uneori nu-și dau seama, adică, o persoană nu le înțelege. „Și dacă nu-i place să fie cu mine?”; „Nu a fost foarte buna in ultima vreme… și dacă funcționează prost, altă dată?”; „Eu nu pot pierde o erectie”; ” eu nu pot excita mine… Sunt un proscris… am pierdut.” Aceste gânduri apar stări, alerte și observații ale funcției erectile, adică o persoană se pune în rolul unui observator decât un participant. Această teamă este exprimată prin biologic de asteptare inhibarea alfa-adrenérgica, care previne acțiunea de mediatori chimice care definesc o erectie. Dacă se întâmplă acest lucru, gândurile negative sunt amplificate, ei vor reveni data viitoare și stabilește astfel un cerc vicios de negativ care trebuie să fie tăiate. Eșecurile la rând pot duce la evitamento activitatea sexuală. Frica de eșec și anxietate de așteptare determină o persoană să evite întâlnirile erotice, ceea ce afectează negativ încrederea în sine și stima de sine. Pierderea încrederii în sine, sexuală, nu ajută, nimic în acest proces și este un factor în menținerea problemei. Este greu să vorbim despre asta, iar tăcerea duce la un decalaj treptat de la cuplu, fie sub formă fizică sau la nivel emoțional. Toți partenerii gândesc și simt că nu sunt suficient de atrăgători și se simt vinovați și respinși. „Nu mă mai iubește… sunt grasă… nu mă mai excită… există o altă persoană”. Alte desadequadamente sunt exigente și agresive. „Dar ce se întâmplă?… Nu face nimic, bine făcut. Un partener este întotdeauna important, deoarece, este implicat în menținerea problemei și este definitoriu pentru a le rezolva.

 

Există soluții

Este important să spunem că există mai multe soluții pentru diferite sarcini. Adesea, o persoană ia pentru a cere ajutor, și în cele mai multe cazuri nici măcar nu cere. Pentru că se teme de evaluarea socială. Și faptul că există încă atât de mulți oameni trăiesc în liniște probleme în secret, arată că stigmatul asociat cu această condiție este încă menținută. Progresul medicinei au acces la tratament permis tot mai ușor și mai încrezător, și, prin urmare, oamenii pot și ar trebui să ceară ajutor, deoarece acest ajutor este disponibil și eficient. Poate să vorbească cu un medic sau să caute un sexolog. Sex terapeuți pot fi psihologi clinice sau medici(unii psihiatri, ginecologi și urologi au pregătire în domeniul medical sexuale). Puteți găsi o listă de sexologi recunoscute de către societatea portugheză de Sexologie Clinica pe site-ul acestei societăți științifice


Warning: A non-numeric value encountered in /home/serwe116/domains/invaloaredecumparare.com/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326

LĂSAȚI UN MESAJ