Gadget-uri cele mai anticipate 2019

570

D izemos lista celor mai anticipate gadget-uri din 2019

Începe economisirea de trivia prieten, deoarece acestea… merită. Începeți să economisiți toți banii pe care îi puteți (avem o listă excelentă de articole de economisire pe care le puteți profita de ea)! După cunoașterea gadget-uri 2017 cele mai anticipate, suntem siguri că veți obține pentru a face facturile la viață… și facturile! Am totul.

De la smartphone-uri la console, de la mașini la televizoare și chiar un pic de realitate virtuală. Ar trebui să așteptăm?! Ar trebui. Dar merită, de asemenea, să spunem toate minutele înainte de începerea fiecăruia dintre aceste gadget-uri.

8 gadget-uri sunt foarte de așteptat în 2019

În 2017, iPhone sărbătorește ziua de naștere a zecea. Cum să nu așteptați o mare surpriză de la Apple? Mai ales după conflicte majore care au însoțit eliberarea din cele mai recente versiuni (bendgate și hissgate). Ceea ce se așteaptă ca marca „Apple” să surprindă întreaga comunitate cu tehnologii cu câteva caracteristici noi: un procesor îmbunătățit, un ecran OLED, dispariția butonului HOME… Niciodată nu vine septembrie! Unul dintre cele mai anticipate gadget-uri 2017 „pertussis” de la Samsung: Galaxy S8. Dacă totul merge bine-și smartphone-ul nu începe să arunce în aer (în glumă!)- în 2017 ar putea fi foarte bun, în domeniul smartphone-urilor. Zvonurile indică faptul că ecranul de rezoluție 4K, cea de-a doua cameră din spate și asistentul virtual sunt bine avansate. În 2017, ar putea fi încă un an pe care Samsung îl va surprinde pe toți și pe toți, smartphone-ul care se îndoaie. Nu se știe prea multe despre acest concept promițător, dar promisiunea a fost deja făcută de compania însăși în 2013…

Nintendo Switch – Următoarea consolă de la Nintendo este, de asemenea, unul dintre cele mai anticipate gadget-uri din 2017. Conceptul, care este de așteptat să fie inovatoare și, imaginea companiei proprii, este revoluționar. Producătorul a dezvăluit deja unele dintre caracteristicile Nintendo Switch în octombrie 2016, dar prezentarea oficială este așteptată să aibă loc pe 13 ianuarie. Absolvire? Acolo, în martie… între timp, știm doar că această consolă va folosi cartușe (de modă veche), va veni însoțit de două echipe, și poate fi transportat pe orice parte.

Dar merită, de asemenea, să spunem toate minutele înainte

Xbox Project Scorpio – Project scorpio – Microsoft vrea superiorizar-dacă toți concurenții și promite consola „vis”. Totul indică faptul că, la nivel hardware, Xbox Scorpion are caracteristici mult mai mari decât K, de asemenea, de așteptat pe PlayStation 4. Un entuziasm comun, Aaron Greenberg de la Microsoft, care a scris pe Twitter: „suntem în 2017, Anul proiectului Scorpion, fiara gata!?”.

Google Smartwatch – Google a profitat de 2016 pentru a dezvălui o nouă linie de smartphone-uri: Pixel. În 2017, compania este de așteptat să fie în măsură să surprindă comunitatea tehnologică cu noul smartwatch. Anunțul a fost, inclusiv făcut de Google în sine: nu va fi unul, ci două dispozitive. Ei vor fi primii care rulează Android 2.0.

După cunoașterea gadget-uri 2019 cele mai anticipate

Tesla 3 0 – Tesla a revoluționat industria automobilelor și intenționează să continue să inoveze fără a aștepta orice concurență. Și, deși, pentru a ajunge doar în 2017, Tesla, 3 este, de asemenea, unul dintre cele mai anticipate gadget-uri: spunând că 400.000 de precomenzi au fost deja îndeplinite. Nu numai pentru preț, mai accesibil ca rondará 31 mii de euro, dar pentru tot ceea ce promite brand: masina, izolat, cu o calitate. Curios pentru a citi un pic mai mult? Citiți în acest articol.

BT TV cu Dolby Atmos – Un televizor cu rezoluție 4K, care începe deja să fie ceva în comun. Așa că … .. cum putem evidenția o astfel de concurență pe piață? Ușor! Doar du-te În căutare de parteneriate care fac produsul nostru unic. Și asta a fost ceea ce BT a făcut-da, aceleași companii care dețin canalul BT Sports. Cu tehnologia Dolby Atmos, care oferă o experiență unică și este destul de interesantă, BT se așteaptă să aibă un televizor capabil să concureze cu cele mai bune de pe piață.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/serwe116/domains/invaloaredecumparare.com/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326

LĂSAȚI UN MESAJ