Gadget-uri ceas: 8 dispozitive impresionant de cel puțin 25€

522

Selecionámos 8 gadget-uri ieftine pe care nu veți dori să pierdeți. Continuați să citiți și să aflați cum aceste dispozitive mici își pot ușura ziua în fiecare zi. Există multe gadget-uri ieftine care facilitează ziua noastră într-un mod care ne-am gândit niciodată posibil. Ca o sugestie este imens pentru a alege limbi țintă unele care sunt în valoare de chiar în valoare de ea. Când vorbim gadget-uri ne amintim de desene animate Inspector Gadget, sau chiar filme mai grave, cum ar fi 007 și Misiune Imposibilă. Toate acestea au mici „aparelhómetros”, capabile să îndeplinească funcții, mai minunat, și-în lumea de ficțiune, desigur-pentru a salva vieți. În viața reală, ne poate duce unele oportunități super pentru viața noastră de zi cu zi de cumpărare unele dintre aceste gadget – uri ieftine-care, fiind destul de buget, pot exista chiar și opțiuni excelente.

8 gadget-uri ceas și uimitoare pe care doriți să aveți

Căștile au căști nu funcționează prin Bluetooth și care ne eliberează de confuzia firelor. Apple a lansat în trecutul recent, Airpods cu un preț de 170 de euro. Valoarea de nimic nu este avantajoasă, luând în considerare mulți parametri sunt similare cu ceea ce avem pe piață. Pentru 10% din această sumă, poate cumpăra hardware care face același lucru și nu lasă nimic de dorit în ceea ce privește capacitatea bateriei și calitatea sunetului.

Marca pe care am ales este cunoscut pentru care caută soluții alternative cu cele existente pe piață. Acesta nu este un brand care este, de obicei, în magazine fizice, dar este posibil să se găsească produsele lor pe Amazon, de exemplu. În CC Mini adevărat Bluetooth Gemeni gadget-uri ieftine, care sunt în valoare de vedere.

Dacă vrem să țină pasul cu tendințele și, cu toate acestea, suntem gata pentru a deschide portofelul, atunci ar trebui să ne uităm la Alternative, destul de în cont

Toate smartwatch-urile sunt la modă și veți obține o listă completă de servicii, printre multe alte lucruri, pentru a gestiona apelurile fără ca noi să luăm un telefon dosar, servietă sau buzunar strat. Conectat prin Bluetooth, smartwatch poate fi benefic pentru organizarea timpului. Există prețuri exorbitante pentru modele unice. Apple Watch sau Amazfit sunt pe partea de sus a căutării, și dorința. Cu toate acestea, pe de o parte simplă a prețului, putem avea o soluție destul de plăcută, care ar trebui să fie abordarea Apple Watch.

Costă puțin peste 11 euro și este de vânzare pe eBay. În GT08, Bluetooth Smart Watch poate fi considerat una dintre cele mai bune alternative ieftine la smartwatch-uri din partea de sus a gamei, și își îndeplinește funcțiile. Evident, avem mai multe alte gadget-uri ieftine concurente în această categorie. Avem, de exemplu, unele replici ale celebrului Apple Watch aproape perfect, care, deși mai ieftin, sunt produse de o calitate excelentă.

Dacă acestea sunt cele care nu le place, dacă

Descărcați pentru a strânge adidași, avem soluția perfectă. Mai multe gadget-uri în alegeri, în primul rând, fiind printre cele mai ieftine pe care le puteți găsi online. Având în vedere efortul și timpul pe care îl economisiți pentru șireturi, guma costă fiecare cent din câteva euro pe care le costă. Există Negru, alb și multe alte culori. Pot fi combinate între ele, efectul „curcubeu”.

Ați observat că în viitor, atunci când vă conectați prin Bluetooth? Deci, ce trebuie făcut pentru hardware-ul vechi? Ce se va întâmpla din clasicul iPod Mini 1g sau alte radiouri mini care ne-au însoțit în călătorii de la domiciliu la locul de muncă? Avem deja o cască Bluetooth, acum nu este suficient doar pentru a aranja un gadget care servește ca o sursă de radiații. Ei bine, precum și pe eBay, găsim soluția optimă. Optim, deoarece corespunde scopului, este ideal, deoarece este ușor și mic, și ideal, deoarece mai multe gadget-uri selecionámos ieftine.

Un alt telefon pe care trebuie să-l purtăm este corect. Cu toate acestea, ne oferă noi oportunități, nu este nevoie să cumpere echipamente noi. Acest adaptor, conectat la mufa audio pentru orice dispozitiv, redă audio prin Bluetooth. Fiind detectat și orice smartphone, căști earpods sau, rapid, avem o problemă rezolvată. Deci, și faptul că mobilitatea echipamentului? Ei bine, având în vedere că acum toată lumea merge cu powebanks înapoi, Acest adaptor este incomparabil mai mic și mai ușor. După, încă ne eliberează de problema firelor.

Știi unde este parcată mașina?

 Furat-la ușa casei și doriți să aflați unde este? De multe ori pierde un portofel sau sac, cu echipamente foto? Fără a fi o soluție profesională, acest Locator mic își îndeplinește funcțiile. Este mic și poate fi ascuns în orice colț și utilizează cartela SIM pentru apelurile primite și trimiterea de mesaje text cu coordonatele GPS. Nu ar fi bateria care trebuie încărcată, ar fi „” gadgetul alegerilor. „Arme” tipic James Bond sau Ethan Hunt. După ce a introdus un personaj negativ sub masina, eroul nostru va găsi cu ușurință poziția sa, fără a lăsa neîngrădit, conduce, prin trafic. Scene de film și câteva euro.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/serwe116/domains/invaloaredecumparare.com/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326

LĂSAȚI UN MESAJ