Dieta pentru a pierde burta: tot ce trebuie să știți

585

Dieta pentru a reseta burta se dovedește a fi important atât din punct de vedere al sănătății ca estetice

 Descoperiți elementele de bază și începe deja! „Secretul” pentru pierderea în greutate este simplu: consumați mai puține calorii decât cei care cheltuiesc zilnic. Cu toate acestea, pierderea in greutate pentru a fi de calitate (cu pierderea de grăsime), au mult mai mult, care, dacă nu-i spun. Nu există o dieta pentru a pierde burtă specifice. Ceea ce vrem să spunem este că, începând cu o dietă de pierdere în greutate, pierdeți în greutate ca în stomac ca în întregul corp. În realitate, circumferința abdominală este mai mare de 102 cm la bărbați și 88 cm la femei, este asociată cu un nivel ridicat de grăsime abdominală și un risc semnificativ mai mare de a ajunge la dezvoltarea diabetului zaharat, a colesterolului și a bolilor cardiovasculare.

În acest context, ca și în primăvara sănătății ca în spatele unui hambar de estetică, notați ce ați indicat și apoi începeți dieta pentru a vă pierde burta. Dieta pentru a pierde burta: 10 factori majori. Efectuați exerciții fizice în mod regulat dieta pentru a pierde stomac și de a face drumeții. Practica regulată a exercițiilor fizice este unul dintre punctele cheie pentru pierderea în greutate și grăsimea abdominală și este necesar în combinație cu dieta.

Alege tipul de exercițiu care vă place și care are o componentă puternică, cardiovasculare

Cu toate acestea, încercați să nu cadă în tentația de a gândi ce să facă mai multe exerciții deja posibil pentru a mânca mai confortabil, așa cum calorii arse în timpul antrenamentului, nu sunt, în marea majoritate a cazurilor, este suficient pentru a acoperi consumul de energie asociat cu zona de fast-food sau cu o multime de alimente. Menține o bună hidratare bea un pahar de apă. Apa este necesară pentru buna funcționare a metabolismului. Dacă nu este bine hidratat, metabolismul devine mai lent și devine mai dificil de a pierde în greutate și abdomen.

În plus, apa contribuie, de asemenea, la o mai mare sațietate și ajută la controlul impulsurilor de foame, evitând în același timp excesul de alimente și acumularea ulterioară de grăsimi. Ca atare, nu uitați să beți cel puțin 1,5 litri de apă sau ceai fără zahăr pe zi. Legate de apă, puteți pune întotdeauna lamaie, scorțișoară și ghimbir, care sunt alimente care ajuta la accelerarea metabolismului și arde de grăsime.

Limitați aportul de carbohidrați rafinați

Strategia este cel mai frecvent pentru a pierde in greutate prin tăierea carbohidraților (cereale, fructe, leguminoase). Cu toate acestea, cel mai important este limitarea cea mai mare parte a carbohidraților rafinați, se poate observa că cei care provoacă o tumoare mare în abdomen. De ce carbohidrații sunt rafinați în mod clar, pâine, paste, orez alb și cartofi, la fel ca toate alimentele bogate în zahăr (biscuiți, cereale pentru micul dejun, Baruri). Toate aceste alimente au un indice glicémico ridicat și contribuie la o acumulare mai mare de grăsime abdominală. Dacă doriți să piardă în greutate, și abdomen, pentru a alege alimente bogate în glucide complexe și fibre, care vă va ține sătul pentru o perioadă mai lungă de timp: cereale (de exemplu, orez brun, pâine integrală de grâu sau fulgi de ovăz), legume și leguminoase (de exemplu, linte sau fasole).

Cu toate acestea, amintiți-vă că a fi întregi nu înseamnă a fi lumină, nici nu se îngrașă dacă versiunile lor sunt rafinate. De fapt, produsele din cereale integrale contează pentru producerea de energie și carbohidrați foarte aproape de versiunea rafinată. În cazul în care, leguminoase și unele legume, cum ar fi broccoli, deși acestea nu sunt stimulente creșterea masei de grăsime, poate fi cauza flatulenței și, în consecință, balonare. Ca atare, tempera aportul său.

Consumați alimente bogate în fibre

Includerea de alimente bogate in fibre in dieta pentru a pierde burtă dumneavoastră este extrem de important. Un astfel de fapt ar trebui-capacitatea fibrei de a reduce absorbția grăsimilor alimentare în organism și de a facilita îndepărtarea acesteia prin fecale. În plus, fibrele contribuie, de asemenea, la funcționarea normală a tranzitului intestinal, un alt factor important pentru a evita balonarea. Limitați băuturile carbogazoase și sucurile de fructe consumul de sucuri și băuturi răcoritoare. Când se transformă fructul în suc, în cele din urmă a pierdut o mulțime de nutrienți, în special fibre, unele vitamine și minerale. În plus, sucurile de fructe, fructoza (zahărul din fructe) sunt mult mai accesibile, ceea ce accelerează absorbția și promovează o creștere bruscă a glicemiei. Astfel, aceste sucuri de fructe promovează sațietate mult mai puțin decât fructele din natură și măresc creșterea masei grase.

Pe de altă parte, atunci când consumăm un suc de fructe, este ușor să consumăm mai mult decât un fruct într-o masă, ceva care nu ajută pe cei care caută să gestioneze greutatea. Deoarece băuturile răcoritoare sunt o sursă de”calorii goale”. Cu alte cuvinte, constau în principal din zaharuri simple care nu oferă nici o valoare nutritivă și conțin multe calorii. Dacă credeți că sărind peste mese poate avea un efect pozitiv asupra pierderii în greutate, el se seduce. De fapt, va da o indicație, la birou pentru a fi mai cruțat, și reducerea metabolismului (ceea ce înseamnă că vom arde mai puține calorii decât de obicei).


Warning: A non-numeric value encountered in /home/serwe116/domains/invaloaredecumparare.com/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326

LĂSAȚI UN MESAJ