Alimente la vârsta școlară

632

Și deja că începem anul nou, să începem bine, nu crezi?

Nutriție, și cred că nu există nici o îndoială, în centrul de construirea, creșterea și menținerea organismului. Mâncarea este o parte integrantă a vieții. Dacă mâncăm prost, nu suntem bine. Este ca un copil care oferă achiziții și consolidare obiceiuri alimentare. Ceea ce mănâncă copiii în timpul creșterii și maturării sale, biologic, sugerează, o mare importanță pentru sănătatea dumneavoastră și wellness excelent,precum și pentru adulții care vor. În timpul copilăria, alimentația echilibrată îmbunătățește capacitatea de a învăța și de a învăța, de a comunica, de a gândi și de a reprezenta, adică, are un efect pozitiv asupra dezvoltării emoționale, intelectuale și sociale. Fizic, crește capacitatea de a proteja împotriva bolilor, promovează creșterea sănătoasă, dă energie și dinamism fizică.

Responsabilitatea în educație este de a hrăni părinții, familiile și școlile…după toate, ele sunt modele zilnic, care va urma în cele din urmă, imita și incutidos. Este timpul să ne despărțim comodismos și facilitismos! Există foarte munca de făcut!

Vă las aici sfaturile principiilor fundamentale care trebuie urmate…

* Roți pe produse alimentare, 100% crearea Portugheză, acest ghid este potrivit pentru a indica calea cea dreaptă! Urmați roți pe produse alimentare!

* Toate mesele contează pe tot parcursul zilei • dar micul dejun este o masă este important, în special de vârstă școlară pentru a ajuta la concentrare, în dezvoltare comportamentul calm și îmbunătățirea variabilelor psicomotoras, în special la nivel de mișcare și precizia gesturilor. Omiterea acestei mese poate fi asociată cu o scădere a capacității inteligent, calitatea generală de lucru, somnolență și oboseală. Nu luați micul dejun, de asemenea implică un aport mai mic de vitamine și minerale și, prin urmare, un aport mai mare de grăsimi saturate și acest lucru se datorează apariției cariilor dentare, problemelor intestinale și problemelor somn. Micul dejun ar trebui să constea din lapte sau un substitut pentru acest lucru, fructe și pâine sau cereale.

Așa că … ..ce zici de asta?

* În general, dieta zilnică ar trebui să includă cereale și derivații lor, lapte sau înlocuitori ai acestuia, legume și supă de legume (pentru prânz și cină), mai mult pește decât carne și 3-5 părți fructe.

* Masa de recepție ar trebui să fie momente de partajare și de comunicare! Să vorbim și să bem ceva, să stăm la masă, nu te grăbi! Dar este important să stabilim reguli și programe.

* Mâncați și încurajați consumul de supă în casă. Școala ar trebui să aibă asistenți, profesori sau nutriționiști servicii face această sensibilizare în timp ce mănâncă.

* Nu folosiți niciodată mâncarea ca o recompensă: „dacă portares sunt bune pentru tine, îți dau bomboane!”

* Copiii trebuie să fie incluse în procesele de prelucrare și prelucrare a alimentelor, adică ar trebui…  pune-ți mâinile în aluat! Împărtășiți fierte cu copilul oricând este posibil!

* Consumul de dulciuri și alimente „fast-food” ar trebui să fie separate. Dăunătoare dacă se utilizează în de multe ori…. dacă vă place copilul dumneavoastră, nu abuzați și nu lăsați aceste alimente ofensatoare!

Planificați înainte, împreună cu copilul să aducă un tratament la școală

Acest lucru ar trebui să fie în compoziție iaurt, lapte, sucuri de fructe cu regularitate de invidiat, fructe, pâine cu gem, brânză, șuncă, brânză topită, etc. Nu includeți biscuiți cu cremă, chipsuri, băuturi carbogazoase, prăjituri, bomboane, cornuri, printre altele junk food ca gustare a copilului dumneavoastră.

* Apa intră în centrul roții din alimente! Este vital! Încercați puii să conducă întotdeauna apă în rucsac!

* De obicei, copiii renunță la alimente care nu știu. Introducerea de produse noi ar trebui să fie făcut în liniște și treptat; nu renunta niciodata si arata un exemplu!

* Copiii trebuie să învețe să se bucure de activitatea fizică, trebuie să învețe înainte de a juca! Reduce timpul,” nu este activ”, a petrecut de lucru cu TV și jocuri pe calculator. Merită să ne amintim că obezitatea este o boală și afectează din ce în ce mai mult populația, copiii. Copil fiind supraponderali sau mănâncă greșit, va fi cu siguranță pentru adolescenți și adulți cu probleme de sănătate. În în viitor, este mai probabil să sufere de patologii ale sistemului cardiovascular, diabet zaharat de tip II, colesterol ridicat și hipertensiunea, fără a uita, tulburările de personalitate care rezultă din stigmatul Gordo


Warning: A non-numeric value encountered in /home/serwe116/domains/invaloaredecumparare.com/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326

LĂSAȚI UN MESAJ