Aflați cum să piardă în greutate după 35

573

Răul nu vine niciodată singur

Și cum, dacă aveți un metabolism lent nu este suficient, după 45 începe să se potrivească fantoma menopauzei. Cu ea vin bufeurile, schimbările de dispoziție și un perimetru mai mare în abdomen, eufemismul, dacă dă consimțământul unei rulouri care se va forma în jurul taliei și care nu a existat. „Modificările hormonale ale menopauzei, fac Femeile au o tendință crescută de a acumula grăsime, în special la nivelul abdomenului. Putem chiar să avem aceeași greutate, până la 20 și până la 50, dar procentul de grăsime va fi întotdeauna diferit”, își amintește Maria Ioan de nuci Iberice.

Și dacă la vârsta de 20 de ani a fost suficient să nu mănânci dulciuri timp de 2 sau 3 zile pentru a reveni la greutatea normală, până la 40-50, trucul nu funcționează. Evitați dieta măsuri draconice, cum ar fi consumul de supă de conopidă cu timp de 2 săptămâni pentru a pierde 2 kg, deoarece nimeni nu ridică (și nu ar trebui) să mențină acest meniu pentru tot restul vieții. Ce se întâmplă? Răul se întoarce acolo tinde să recupereze kilogramele pierdute (și le duplică). Amintiți-vă că perseverența este o virtute și că obiceiurile proaste nu dispar într-o zi. Deci, să vedem regulile de bază pentru a scăpa de excesul.

Nu ratați foamea

„Cel mai rău lucru pe care îl puteți face pe o dietă este să vă înfometați, pentru că mai devreme sau mai târziu suntem în această lume și prieten. Faceți 3 mese principale, iar atenția asupra faptului că gustările în mijlocul dimineții și după-amiezii ar trebui să fie foarte ușoare pentru noi să ne menținem până la următoarea masă. Fructe-Aceasta este o opțiune bună, și vă permite să se schimbe. Mănâncă 2-3 zile”, recomandă nutriționistul. Se pare că toate forțele universului s-au unit împotriva noastră, dar nimic descurajat. Am explicat de ce este greu să piardă în greutate după această vârstă și să dea idei pentru a reveni la ceea ce a fost înainte (și da, una dintre trucuri, este în verde). Cele mai multe femei ajunge până la 35-40 de ani, și începe să vadă indicatorul de echilibru în continuare, fără a înțelege, bine, de ce se întâmplă acest lucru, astfel încât totul în viața ta rămâne aceeași. Există, cu toate acestea, mici „detalii” : suntem mai sedentari, nu avem timp pentru a merge la sala de sport religios, farfurii curate de copiii noștri să nu strice alimente și de a ajuta da un pachet de cablu cu cookie-uri „pentru a nu umple valiza firimiturile”. Vestea proastă este că, începând de la această vârstă, tot ceea ce spune. Și cine e vinovat? Se poate indica degetul metabolismul. „Pe măsură ce îmbătrânim, metabolismul se încarcă, pierdem masa musculară și creștem masa de grăsime. Nevoile noastre de energie merg la o pierdere, așa că ar trebui să mâncăm mai puțin”, spune dieteticianul Maria Ioann Iberia.

Mănâncă mai puțin peste noapte

Ca o noapte mai puțin activă, aveți nevoie de mai puțină energie. Poate mânca doar supa, și în același timp ” pierde în greutate cu precizie. Dacă acest lucru nu se întâmplă, este pentru că mănâncă mult în timpul zilei pentru a compensa, fie cu metabolismul, foarte lent, și au nevoie de exerciții fizice pentru a câștiga masa musculară. Dar va fi suficient supa? Combinați proteinele, dar în loc să însoțiți orezul, pastele sau cartofii, preferați legumele. (vezi dreapta). Creșteți metabolismul – Acest lucru se realizează în primul rând prin exerciții fizice. „Este cel mai eficient, direct și sănătos pentru a contrazice încetinirea metabolismului. Pot exista alimente care accelerează un pic, cum ar fi ceaiul verde, de exemplu, dar se pare că nu este foarte real. Sala de sport este o opțiune, deoarece vă permite să faceți antrenamente cardiovasculare intense, timp de o oră, de 3 ori pe săptămână. Mersul pe jos este, de asemenea, eficient pentru stimularea metabolismului, doar ceea ce trebuie făcut în fiecare zi timp de o oră, dar nu toată lumea are o viață pentru asta”, se plânge dieteticianul. Dă înapoi la problema. Bucurați-vă de ore de mic dejun și timpul în care acestea sunt pe judo sau înot pentru a face drumeții, week-end, plimbare cu bicicleta, sau nu mai utilizați o bicicletă statică ca un „cuier” și a vedea seria preferată pe tabletă (doar de acord de sprijin pentru a pune) în timp ce de echitatie.

Începeți ziua cu un mic dejun bun

„Ați învățat că oamenii care iau un mic dejun bun sunt mai eleganți decât cei care nu. Ar trebui să fie saciante, cu, glucide complexe (fulgi de ovăz cereale integrale sau praf amestecuri), brânză sau iaurt, fructe (afine, zmeura) sau fructe uscate, ceai, cafea fara zahar. Dacă preferați un mic dejun englezesc, lasa bacon afară. Faceți o omletă, adăugați o felie de pâine întunecată și adăugați roșii sau ciuperci.”

Interzis – Nu zgâriați nimic din lista dvs. într-un titlu permanent, fructul interzis este întotdeauna cel mai apetecido, îți amintești? Dar este clar că păcatele mari de moarte-bomboane, cârnați, alcool, nu ar trebui să facă parte din meniul zilnic, doar ocazional și în cantități mici. Mănâncă-ți bomboanele preferate, dar nu mai mult de o dată pe săptămână și într-o mică parte. „Este foarte puțin probabil ca cineva să mănânce bomboane în mod regulat, are o greutate sănătoasă, chiar și prin practicarea exercițiilor fizice. Dacă aveți 200 de calorii, trebuie să alergați o oră pentru a petrece acea energie… și tortul mănâncă în 5 secunde, acum alergând 60 de minute este greu…”


Warning: A non-numeric value encountered in /home/serwe116/domains/invaloaredecumparare.com/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326

LĂSAȚI UN MESAJ