6 gadget-uri, automatizare acasă, mai ciudat, nu vei crede

571

Totul pare puțin inutil pentru mine. Ce crezi?

Se pare că aproape toate companiile au nevoie să se conecteze la Internetul lucrurilor-ca urmare a dispozitivelor grav necunoscute. Iată șase dintre cele mai ciudate, dintre care unele nu veți crede. Veți găsi o mulțime de gadget-uri, acasă, inteligent, într-adevăr util pe piață; de exemplu, puteți utiliza camere conectate la web 5 motive pentru a instala camere web, smart wireless Home Network 5 motive pentru a instala camere web pentru sisteme inteligente de securitate wireless acasă, băieți. Cu smartphone-uri, cu toate acestea, există acum soluții ieftine disponibile. Citiți mai departe pentru a controla siguranța casei dvs., termostate inteligente pentru controlul temperaturii doriți să cumpărați un termostat inteligent? 5 prize alternative doriți să cumpărați un termostat inteligent? 5 Nest Alternatives atunci când vine vorba de controlul temperaturii în casa dvs., Termostatul inteligent Nest este mai bun, dar există o mulțime de opțiuni acolo. Aici sunt 5 ar trebui să ia în considerare dacă sunteți în căutarea de a cumpăra. Mai multe detalii mai multe camere și garaj ușă openers Smart 4 moduri, garaj usa openers Smart va simplifica viața ta 4 moduri de a deschide ușa de garaj smart va simplifica viața ta, garaje, mari, usi de garaj, frustrare.

Garaj usa openers Smart poate ajuta. Citește mai mult că puteți controla biroul dumneavoastră

Din păcate, există, de asemenea, o mulțime de dispozitive mai puțin utile acolo. Se pare că aproape toate companiile simt acum nevoia de a-și face dispozitivele, „Internetul lucrurilor” – și acest lucru a dat naștere în unele cazuri în mod serios ciudat. Aici vom arunca o privire la cele șase cele mai ciudate-dintre care unele nu veți crede: Igiena orala folosit pentru a fi un subiect simplu și direct – periajul dintilor timp de două minute în fiecare dimineață și seara, și participarea la dentist la fiecare șase luni. Sarcina este completă. Nu mai mult. Oral-B acum credeți că nu „faceți bine” dacă periuța de dinți face parte dintr-o baie conectată. Înapoi la Congresul Mondial de telefonie mobilă din 2014, au lansat o periuță de dinți electrică aplicație interactivă pentru smartphone și pasagerul din față. În teorie, caracteristicile sale sunt minunate; vă va spune dacă vă periați prea tare sau prea ușor, nu vă permite să determinați preferințele periei, individuale și să notați toate datele pentru a le partaja cu medicul dentist.

Probabil că nu va fi o surpriză să aflăm că această invenție

numită Lixil Satis G-a apărut în Japonia. Ei par a fi lideri mondiali în invenții ciudate și nebun. În ceea ce privește faptul că baie inteligent nu pare a fi o idee rea. Vă puteți aștepta să discharging automat, sau ridicați și coborâți scaunul, în funcție de cine intră în baie, dar acest produs este mult mai ciudat. Se poate face tot ce este mai mare, dar, de asemenea, vă permite să utilizați telefonul smartphone pentru a activa bideu, reda muzică prin difuzoare încorporate, monitorizarea utilizării apei și – minte – păstrarea unui jurnal de vizite la baie. Sigur, sună prost, dar având în vedere că 75% dintre oameni recunosc că folosesc telefoanele în timp ce se află în baie, Lixil se poate gândi la ceva. Imaginați-vă niciodată nu trebuie să facă o listă de cumpărături din nou. Aceasta este ceea ce GeniCan este încă în faza de pre-comandă pentru a vă ajuta să realizeze. Dispozitivul este un scanner de coduri de bare celebru, care se potrivește în marginea coșului. Ori de câte ori joci ceva, se va citi codul, și se va adăuga elementul la lista de cumpărături. Lista este trimis la o aplicație smartphone care îl însoțește, astfel încât să puteți accesa atunci când aproape de Walmart.

Potrivit dezvoltatorilor, puteți apela, de asemenea, dispozitivul pentru a adăuga elemente la listă

Acest lucru este foarte bun, dar eu sunt sigur că nu sunt singur, gândindu-mă că pune capul în gunoi doar pentru a adăuga morcovi la lista mea de cumpărături nu este într-adevăr plăcut. Ei și-au rupt obiectivele, finanțarea pe Indiegogo la mijlocul anului trecut și speră să înceapă vânzările în acest an. Dacă aveți copii, Porkfolio este o modalitate foarte bună de a le învăța pentru a economisi bani. 8 site-uri mari pentru a ajuta părinții economisi bani, 8 site-uri mari pentru a ajuta părinții economisi bani mai mult. Ca o periuță de dinți, pusculita este o dată nevinovat și ușor de utilizat. Cu toate acestea, acum au fost atrași în secolul 21. Slot de Monede are un senzor, astfel încât atunci când introduceți ceva și va apărea imediat în aplicația smartphone care îl însoțește. Aplicația vă permite, de asemenea, să setați mai multe obiective de economisire, precum și datorită accelerometrului încorporat, va avertiza, de asemenea, dacă cineva îl împiedică. Copiii vor rupe tehnologia într-un ritm bun, dar cred că ceva nostalgic este pierdut; nu ați încercat ca un copil până când ați scuturat toate cazanele în pusculita dvs., în speranța că ați acumulat deja suficient pentru a cumpăra ultima jucărie, un loc de joacă.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/serwe116/domains/invaloaredecumparare.com/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326

LĂSAȚI UN MESAJ