15 pași pentru o dietă sănătoasă

560

În mod eficient, niciodată vorbit la fel de mult în beneficiile de o dieta sanatoasa ca aceste zile

Expresia „noi ceea ce mâncăm” nu a avut niciodată la fel de mult sens ca acum, se poate observa că astăzi există efecte cunoscute care alimentează în funcționarea normală a corpului și starea sufletului. A fi sănătos este ușor și la modă și, la scurt timp după ce ați citit aceste sfaturi, nu are nici o scuză pentru a continua să urmeze o dietă dezechilibrată și irațională. 15 sfaturi pentru o dietă sănătoasă. Observa dozele recomandate, este una dintre cele mai dificile probleme. Cu toate acestea, ar trebui să ne străduim să executăm, deoarece consumul mai mult va duce, fără îndoială, la creșterea în greutate. O opțiune bună pentru a observa porțiunile recomandate este de a folosi un fel de mâncare desert în loc de un fel de mâncare principal, de exemplu.

După cum știți deja, omul este o creatură a obiceiului. Acest lucru înseamnă că aceasta cere doar cine este obișnuit să aibă. În curând, folosit pentru a obține corpul tau doar de 3 ori pe zi, este normal că nu va mai oferi. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că nu este necesar sau că toate cele 3 feluri de mâncare sunt suficiente, deoarece nu sunt! Deci, ar trebui să mănânce cel puțin 5 porții pe zi, care nu ar trebui să dureze mai mult de 3 ore fără a mânca. În acest fel, va fi mai ușor să vă controlați apetitul înainte de mesele principale și să nu le atingeți cu corpul descompensado, capabil să absoarbă tot ce are.

Unele dintre cele mai bune moduri de a realiza organizarea ziua feed sunt:

Pregătiți vasul cu alimente și apa necesară pentru ziua lor de lucru; Aranjați totul cu o zi înainte, astfel încât dimineața să fie doar să luați o oală și să ieșiți (5 minute în pat sunt foarte importante!); Gatiti mancarea mai mult atunci cand exista un pic de timp liber (in weekend, pentru cina, pentru masa de pranz…) și împărțiți în porții individuale care pot fi salvate în frigider, astfel încât atunci când nu aveți timp pentru gătit, trebuie doar să vă încălziți; Pentru gustări, intermediare, utilizați produse de consum direct, și fără a fi nevoie de o pregătire specifică (pâine, iaurt, subțire, fructe, fructe, și grăsimi…).

Abuzați de legume – Din copilărie, am auzit ce să spunem că înghiți legumele „fă bine”. „Dar face bine?”, întrebarea Este tu. Răspunsul nu poate fi mai ușor: totul! Adevărat, legumele fac bine totul. Vor fi fierte, coapte, crude sau prăjite, sunt verzi, galbene, portocale sau roșii, ar trebui să le înghită cât mai mult posibil, încercând să schimbe tipul maxim și modul în care knit ales. Acest lucru se datorează faptului că, în ciuda tuturor, fiind benefic pentru ei înșiși, fac lucruri diferite și este important să nu faceți dieta monotonă. De asemenea, ar trebui să înghită întotdeauna supa de legume înainte de antena pentru micul dejun și pentru cină, deoarece este bogat în vitamine și minerale, efect saciante și vă ajuta să evitați deshidratarea. În pimul rând, să fie creativ în modul în care adaugă legume la feluri de mâncare: se amestecă mai multe culori, dacă aveți puțin timp, utilizați opțiunile congelate, căutați diferite rețete și scape de broccoli tipice fierte și supărat, salata verde, salata verde și roșii.

Alimentele sunt medii, dar puteți introduce morcovi sau castraveți pentru a tăia chibriturile… Sună sau nu sună ca o idee bună?

Carne, pește sau ouă? După cum ar trebui să știți deja, aceste alimente sunt critice datorită conținutului său de proteine, care nu numai că ajută la menținerea masei musculare, deoarece prelungește, de asemenea, sentimentul de sațietate pentru o perioadă mai lungă de timp. Deci, aceste alimente ar trebui să fie întotdeauna prezente pe farfurie, prânz și cină. Ca și în cazurile anterioare, cheia succesului aici, de asemenea, variază. Iată câteva sfaturi despre cum să alegeți o sursă de proteine: Alegeți metode£, cu cea mai mică utilizare a grăsimilor (grătar, gătit, aburit și chiar prăjit sau fiert în grăsime mică). Dacă mâncarea era importantă doar pentru noi să ne păstrăm viața, atunci omul nu sa născut din cer. Este important să încercați mâncarea pe care o faci! Utilizarea și abuzul de condimente și de a face alimente la un moment de placere.  Pentru a face acest lucru, este important să mestecați și să aterizați în siguranță tacâmuri între fiecare furculiță. Această lege va promova, de asemenea, digestia, și de a ajuta în faptul că toate beneficiile pe alimente vor fi utilizate de către organism.

Lapte, iaurt și altele asemenea

În ceea ce privește produsele lactate, nu există o mulțime de știință: ar trebui să preferați întotdeauna subțire. Alegeți iaurturi cu mai puțin de 5 g de carbohidrați și mai puțin de 1 g de lipide la 100 g. Prefer, de asemenea, brânzeturi, subțire, cum ar fi brânză proaspătă, brânză de vaci, brânză de lumină, brânză de quark, o vacă care râde lumina sau lumina babybell.

Pâinea, pastele, orezul și cartofii, contrar a ceea ce s-ar putea găsi, nu sunt dușmanii lor și nu ar trebui să le trateze ca atare. Cu toate acestea, ca și în majoritatea cazurilor, este necesar să se controleze cantitatea de porții pe care le consumați. În ceea ce privește carbohidrații, în special, nu sunt toți egali. Avem cele care sunt realizate din cereale rafinate (pâine albă, de exemplu) și cereale integrale (pâine întunecată). Motivul pentru care aceste integrale sunt mai preferate este că fibrele sunt prezente în aceste reduce absorbția grăsimilor, furnizează energie și sațietate pentru o perioadă mai lungă de timp și contribuie la buna funcționare a tranzitului intestinal. Dacă nu sunteți sigur, atunci dovediți că aceste două soiuri pentru săptămâni sunt separate și veți vedea că veți simți diferența!


Warning: A non-numeric value encountered in /home/serwe116/domains/invaloaredecumparare.com/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326

LĂSAȚI UN MESAJ